Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuk Öztürk’ten TÜMSİAD Konya Şubesine ziyaret

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesini ziyaret etti.

Selçuk Öztürk’ten TÜMSİAD Konya Şubesine ziyaret
Ziyarette TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan ve başkan vekili Ahmet Serçe ile görüşen KTO Başkanı Öztürk, TÜMSİAD’ın ilke ve değerleri yüzyıllar önce sosyal ve ticari hayatı bir arada yoğuran Ahilik sisteminin ilkeleri ile örtüştüğünü söyledi.

Öztürk, “Bu inançla kurulan ve faaliyetlerine devam eden TÜMSİAD’ın başarılı çalışmalarına devam edeceğine inanıyorum. İlke ve değerlerini koruyarak bir yandan helalinden kazanarak helalinden harcayan bir yandan da ülke ve şehir ekonomisinin kazanmasına vesile olan, yatırım yapan, istihdam sağlayan müteşebbislerimiz en büyük kazancımızdır. Şehrimizin ekonomik, sosyal gelişimine katkı sağlamak, özel sektörümüzün sorunlarına çözüm bulmak için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz ve projelerimizi hayata geçirirken en önem verdiğimiz konuların başında şehrimizde sağlanılan birliktir. Oda olarak tüm projelerimizi üyelerimizle birlikte tüm Konya’nın fayda görmesi için hayata geçiriyoruz. Bu faydanın en üst düzeyde artması için Konya’daki tüm kurumların birlikte hareket etmesi için çalışıyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşlarının ve mesleki derneklerin taleplerine değer veriyoruz. Bundan sonra da taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Konya tüm kurumları ile sağladığı birlikteliğin sonuçlarını almaktadır. Gelecek hedeflerimize ilerlerken en büyük avantajımız bu birlik ve beraberliktir. Konya Ticaret Odası olarak TÜMSİAD Konya şubesi ile işbirliği içinde çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

“Konya ekonomisine katkı sağlamak için çalışıyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Berdan Aktan, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD ailesinin Konya ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için aralıksız çalıştığını ifade eden Aktan, “Üyelerimiz ülkemizin kalkınması, istihdamın artması ve refah seviyesinin yükselmesi için çalışmaya devam edecek. Yurt içi ve yurt dışı yeni pazarlar bulunması noktasında yapmış olduğumuz çalışmaları üyelerimizle paylaşıyoruz. Konyamızın ihracat rakamlarının artış göstermesi de bizi ayrıca sevindirdi. Bu rakamın daha da artması için elimizden gelen bütün gayreti gösterip ilgili kurumlarla işbirliğine devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English