Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Şehit polis Eker'in ailesinin evinde iftar yaptılar

Marmaris'te FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast için gelen tim tarafından şehit edilen polis memuru Eker'in ailesinin evinde, şehidin sevdiği yemeklerle iftar yapıldı -Marmaris Kaymakamı Yüksel: "Şehit Nedip Cengiz Eker'in, anne ve babasının hakkını ödeyemeyiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi esnasında şehit edilen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in ailesinin evinde iftar programı düzenlendi.

Şehit polis memuru Eker'in babası Nihat Eker ve annesi Güzel Eker'in Armutalan Mahallesi'ndeki evlerindeki iftara Marmaris Kaymakam Celalettin Yüksel ve Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya eşleriyle katıldı.

Eker'in annesi Güzel Eker, iftar sofrasını şehit oğlunun sevdiği karnıyarık, pilav, biber ve patlıcan dolması ile içli köfteden oluşan yemeklerden hazırladığını belirtirken, yemeklerle ilgili anılarını da konuklarıyla paylaştı.

Duaların okunduğu iftarda Sarıkaya, şehit polis Eker'in meslektaşlarının yanı sıra halk arasında da sevilen ve sayılan bir polis olarak görev yaptığını dile getirdi.

- "Sizlerin hakkını ödeyemeyiz"

Kaymakam Yüksel, aile ile sohbetinde iftara gelmeyi uzun süreden beri planladıklarını belirterek, şehidin anne babasıyla birlikte iftar yapmanın manevi havasını yaşadıklarını ifade etti.

Millet olarak şehitlerin haklarını ödeyemeyeceklerine dikkati çeken Yüksel, "Nedip Cengiz Eker'in hakkını ödeyemeyiz. Şehidin anne ve babasının hakkını ödeyemeyiz. Hem devlet görevlisi olarak hem de kişisel olarak başımızın tacısınız. Her zaman gönlümüzde her zaman aklımızdasınız. Mübarek bir iftar sofrasında sizlerle olmaktan mutluyuz." dedi.

Şehidin anne babası da "Ayaklarınıza sağlık, geldiğinize çok sevindik" diyerek iftardaki konuklarından memnuniyeti dile getirdiler.

İftardan sonra Kaymakam Yüksel ve Emniyet Müdürü Sarıkaya şehidin ailesiyle bir süre daha sohbet etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English