Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

SEDEP'te ilk dönem dolu dolu geçti

Eğitim projesi SEDEP, 6. yılında gerçekleştirdiği faaliyet ve sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce öğrenciye ulaşmaya devam ediyor. Öğrencilerin sorumluluk bilincini arttırırken bilgi ve becerilerinin de gelişmesini amaçlayan proje, gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ile bir iyilik hareketine dönüştü.

SEDEP’te ilk dönem dolu dolu geçti
SEDEP, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısında “Sorumluluk, Özdenetim, Sevgi ve Dürüstlük" değerleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilere temel insani değerlerin kazandırılmasında katkı sağladı.

Eğitim-öğretimin ikinci yarıyılının başlaması ile birlikte “adalet" değerleri ile start verecek olan Selçuklu Değerler Eğitim Programı (SEDEP) "saygı, yardımseverlik ve sabır” değerleri ile 2017-2018 eğitim- öğretim yılını tamamlayacak.  

Eğitim -öğretim döneminin, ilk yarıyılda gerçekleştirilen “kalemim yeşeriyor”,“eğlenerek öğreniyorum", “yalnız değilsiniz”, “dilim temiz çevrem temiz", “öğrenci, öğretmen, veli seminerleri” etkinlikleri ile dayanışma, kardeşlik, temel insani değerler, çevreye saygı gibi birçok alanda farkındalık oluşturan SEDEP ikinci yarıyılda da “okuyorum okutuyorum, geçmişimi tanıyorum, değerler sokağı, boya paylaş, itimat bakkaliyesi, değerlerimizi konuşuyoruz, aileme yazıyorum" gibi etkinliklerle değerlerde farkındalık oluşturulmasına ve değer sahibi nesiller yetişmesine katkı sağlanacak.

"SEDEP Türkiye'ye örnek oluyor"

SEDEP Eğitim Öğretiminin ilk döneminde Milli Eğitim Bakanlığı'nda açtığı "SEDEP Değerlerimizle Varız" sergisi ve aldığı "Bakanlık Teşvik Ödülü" ile de ulusal gündemde yer almayı başardı.

Selçuklu Değerler Eğitimi Programı (SEDEP) kapsamında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımlarıyla Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nda "SEDEP Değerlerimizle Varız" sergisi açıldı.

Selçuklu Değerler Eğitimi Programı'nın (SEDEP) materyal ve etkinliklerinin tanıtıldığı sergi, SEDEP’in farkındalığını arttırdı ve büyük beğeni topladı.

Yine Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla verilen "5. Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri"  kapsamında Türkiye'nin En Değerli Eğitim Programı (SEDEP) "Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi" kategorisinde ödül almayı başardı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English