Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

Eklenme Tarihi: 13.08.2014 - 23:41

"4 transfere daha ihtiyacımız var"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sezon öncesinde takımının 4 transfere daha ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Nuri Asan Tesisleri'nde, basın mensuplarına kamp dönemini ve yeni sezon öncesinde takımın son durumunu değerlendiren Altın, Erzurum'da 1 ay süresince iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Kamp döneminde 5 hazırlık maçı oynadıkları hatırlatan Altın, "Neticeleri çok önemli değil, çünkü yeni bir sistemin geçiş dönemini yaşadık. Her hazırlık maçında futbolcularımız yeni sistemi daha iyi uygulamaya çalıştı. Önemli olan futbolcuların kamp döneminde istekli olmaları. Bu da bizi çok mutlu etti. Bizim amacımız taraftarlarımızın beklentisini karşılamaktır. Futbol adına taraftarımıza her maçta güzel bir oyun sergilemek istiyoruz. Sistemimize uyan bir takıma sahibiz. Ancak bazı bölgelere oyuncu ihtiyacımız var" diye konuştu.

Takımın yeni sezon kadrosunun şekillenmeye başladığını işaret eden Altın, şöyle devam etti:

"Takımda rekabet ortamı oluşması için bir santrfora ihtiyacımız var. Bir stoper, sağ ve sol açıklara da birer oyuncu ihtiyacımız var. Yani 4 transfere daha ihtiyacımız var. Bunun için yönetimimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu transferleri yaparken de takımın ekonomik olarak dengelerini bozmamamız gerekiyor." 

- Hazırlıklar sürüyor

Samsunspor, sezon hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla devam etti.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma hareketleri, 5'e 2 pas çalışması ve taktik çalışması gerçekleştirdi.

İdmana, Fenerbahçe'den transfer edilen Recep Niyaz izinli olduğu için katılmadı. Çeçen asıllı Azeri futbolcu Yusup Hakimov ise idmanda denendi. 

 


Kaynak: