Son Dakika Haberler

Salih Dursun'un Galatasaray macerası kısa sürdü

Eklenme Tarihi: 04.07.2014 - 17:58

Geride kalan sezonun devre arasında Kayserispor'dan 2 milyon 750 bin avro bonservis bedeliyle alınan Salih Dursun, Olcan Adın transferi karşılığında 2 yıllığına Trabzonspor'a kiralanırken, 1 milyon 750 bin avro karşılığı da bordo-mavili ekibe satın alma hakkı verildi Sarı-kırmızılı ekipte yarım sezon geçiren genç savunma oyuncusu 6 resmi maça çıktı

İSTANBUL (AA) - MEHMET FATİH DUMAN - Galatasaray'ın geride kalan sezonun devre arasında Kayserispor'dan transfer ettiği genç savunma oyuncusu Salih Dursun, Olcan Adın transferi karşılığında Trabzonspor'un yolunu tuttu.

Kayserispor formasıyla geçirdiği 1,5 sezonda dikkati çeken bir performans ortaya koyan ve ara transferde 2 milyon 750 bin avro bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olan Salih Dursun'un bu macerası, beklentilerin altında bir zamanda noktalandı.

Galatasaray'la 4,5 yıllık sözleşme imzalayan ve 4 yıllık daha mukavelesi bulunan Salih Dursun, gelecek 2 sezon için Olcan Adın transferinin bir parçası olarak Trabzonspor'a kiralandı. 

Hala sarı-kırmızılı kulübün oyuncusu durumunda bulunan Salih Dursun'un, bordo-mavili ekipte geçireceği 2 yılın ardından yeniden Galatasaray'a dönme şansı bulunurken, 2 milyon 750 bin avroya alınan oyuncu için Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin avroya satın alma hakkı verilmesi dikkati çekti.

 

- Yarım sezonda 6 maça çıktı

 

Salih Dursun, Galatasaray formasıyla geçirdiği yarım sezonda teknik direktör Roberto Mancini'nin gözüne giremedi ve yalnızca 6 maçta forma şansı buldu.

Özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında süre almayı başaran ve bu kulvarda oynadığı 4 maçın 3'üne ilk 11'de başlayan genç futbolcu, Süper Lig'de 2 müsabakada sahaya çıktı. Salih Dursun, bu maçlarda toplam 361 dakika süre aldı.

Salih Dursun'un Galatasaray formasıyla sahaya çıktığı maçlar ve istatistikleri şöyle oldu:

 

             Maç  Organizasyon   Dakika   Gol   Sarı Kart   Kırmızı Kart
 Elazığspor-Galatasaray   Türkiye Kupası    70   0      1        0
 Tokatspor-Galatasaray   Türkiye Kupası    90   0      0        0
 Galatasaray-Medical Park Antalyaspor   Türkiye Kupası    90   0      0        0
 Galatasaray-Elazığspor   Türkiye Kupası    77   0      0        0
 Gaziantepspor-Galatasaray   Süper Lig   27   0       0        0 
 Galatasaray-Bursaspor   Süper Lig     7   0        0          0 
 

 


Kaynak: