Son Dakika Haberler

Kentte halk eğitim merkezindeki eğitmen ve kursiyerler, sınır bölgelerinde görev yapan Mehmetçik için bere örüyor Kursiyer Nurcan Şeref: "Bu bereyi oğluma ördüğüm gibi örüyorum. Benim de oğlum askere gitti, geldi ve o hisleri hissederek bu bereleri askerlerimize örüyorum"

Anadolu Ajansı haberine göre;
SAKARYA (AA) - Sakarya'da halk eğitim merkezindeki eğitmen ve kursiyerler, Suriye'de, Irak'ta ve Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçik için bere örüyor.

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Adapazarı Belediyesi Bilgi Evi Kütüphanesi olarak Güneydoğu'da, Suriye'de ve Irak'ta zor şartlar altında görev yapan Mehmetçiğe, kadınlar tarafından örülen bereleri ulaştırmak istediklerini söyledi.

Yenikent Halk Eğitim Merkezinde 40'a yakın kadın kursiyerin olduğunu belirten Sezer, "Şehrimizin çeşitli yerlerinde örgüyü bilen kadınlarımıza da ulaştık ve onların da katkılarıyla ilk olarak 1000'in üzerinde bereyi askerlerimize ulaştırmak istiyoruz. Biz ordumuzun her zaman yanındayız ve Sakaryamızın sıcaklığını orada hissettirmek, yaptıkları işlerde onlarla birlikte olduğumuzu, her zaman onları düşündüğümüzü göstermek istiyoruz ve dualarımızı onlar için yapıyoruz." diye konuştu.

- "Oğluma ördüğüm gibi örüyorum"

Kursiyer Nurcan Şeref, "Bu bereyi oğluma ördüğüm gibi örüyorum. Benim de oğlum askere gitti, geldi ve o hisleri hissederek bu bereleri askerlerimize örüyorum. İnşallah, Allah sağ salim evlerine gelirler, hepsine sağlıklı olmalarını diliyorum." dedi.

Kursiyer Ayşe Demiray da "Askerlerimize bere örüyoruz. Bizim gönlümüz ve dualarımız onlarla, onlar sıcak olsunlar. Sağlıklı ve sıhhatli olarak evlerine dönerler inşallah." ifadesini kullandı.

Berelerin her ilmeğini dualarla ördüklerini belirten kursiyer Remziye Çalışkan da, "İnşallah bu berelerle bir anne şefkatini onlara hissettiririz." diye konuştu.

Kurs eğitmeni Bahar Dinç ise "Askerlerimiz bizler için çok değerli. Onların ayaklarına taş değmesin, tırnakları kırılmasın, bizim için onlar çok kıymetliler. Bizim için zor şartlarda oralarda mücadeleler veriyorlar. Bir nebze de olsa bizim sıcaklığımızı hissedip onları düşündüğümüzü bilmeleri için böyle güzel bir proje başlatarak askerlerimize bere örüyoruz." dedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English