Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Sağlık hizmetlerinde marka olduk"

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt ve AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, FETÖ'nün kapatılan Mevlana Üniversitesi'nden alınan Konya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

“Sağlık hizmetlerinde marka olduk“
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt ve AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Konya-Karaman-Aksaray Saha Koordinatörü Dr. Fatih Demirbaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Erkan Ataş ve hastane idarecileri de hazır bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt "Konya’da sağlık hizmeti sunan tüm tesislerimizi saha koordinatörlerimiz yerinde gözlemleyerek değerlendiriyorlar. Saha koordinatörlerimizin hazırladıkları değerlendirme sonuçları sağlıkta yol haritamızı belirlememizi sağlıyor. Bizler de bugün Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek istedik. Gerçekten çok kısa bir sürede taşınma sürecini tamamlayan hastanemizin nitelikli bir şekilde sağlık hizmeti sunduğunu görmek bizleri mutlu etti” dedi. 



Ekonomik gelişmişlik seviyeleri Türkiye’den kat kat üstte olan pek çok ülkenin dahi ülkemizde sunulan sağlık hizmetine hayranlık duyarak baktıklarını vurgulayan Dr. Yeşilyurt, “Sağlıkta Türkiye marka olmayı başarmıştır. Ülkemizde verilen sağlık hizmetine dünya ülkeleri gıpta ederek bakmaya başlamışlardır. Bu başarıda tabiki en büyük pay sahada bizzat vatandaşlarımızla iç içe çalışan sağlık personellerimize aittir” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’da hastanede eksikliklerin hızla giderildiğini ifade ederek, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Türkiye’ye örnek gösterilecek bir hastane olarak milletimizin emrinde sağlık hizmeti sunduğunu belirtti. Ağralı, hastanenin son derece modern bir şekilde dizayn edildiğini ve son teknolojik cihazlarla donatıldığını vurguladı. 



Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Koç da vatandaşların samimi duyguları istismar edilerek toplanan paralarla yapılmış olan hastanenin, milletimize en modern ve nitelikli sağlık hizmeti sunabilmesi adına gece-gündüz demeden çalıştıklarını ve hastaneyi 12 Ocak tarihi itibari ile hizmete açtıklarını ifade etti. Hastanenin ağır kış şartlarına rağmen sorunsuz bir şekilde taşınmış olmasının kendileri açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Koç, “iki ay gibi kısa bir sürede iç tefrişat malzemeleri ile tıbbi cihazlarını aldığımız hastanemiz Konya’ya yakışan sağlık hizmetini sunmaktadır” dedi.



İki ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen hastanenin vatandaşlar tarafından benimsendiğini de dile getiren Prof. Dr. Koç, “İki ay içerisinde hastanemizde yaklaşık 110 bin poliklinik sayısına ulaşılmış,  bin 568 ameliyat ve bin 938 doğum olayı gerçekleştirilmiştir “dedi.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Z
    zafer
    7 yıl önce

    Konya Numune Hastanesi açıldı mı

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English