Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'nin güçlü ve lider ülke olmasına ihtiyaç var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sadece ülkemizdeki istikrardan öte özellikle gönül ve kültürel coğrafyamız için ve hatta dünya için, Türkiye'nin güçlü ve lider ülke olmasına ihtiyaç var. Bu gücü pekiştirecek 31 Mart seçimini önemsiyoruz. Bu anlamda 31 Mart'ta herkesin oyunun kutsallığını bilerek, oy kullanma noktasında gayret göstereceğine inanıyorum." dedi.

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye’nin güçlü ve lider ülke olmasına ihtiyaç var
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "31 Mart sonrası bu uzun, 4,5 yıllık seçimsiz dönem, özellikle daha pratik kararların alındığı, daha hızlı hareket edilen, daha sonuç odaklı bir icraat dönemi olacak. O nedenle gecemizi gündüzümüze katarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, önümüzdeki dönemi güçlü bir icraat dönemi olarak tamamlamak istiyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Koca, 31 Mart'tan sonra 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme girildiğini, bu dönemin ülkenin gelişmesi ve kalkınması için çok önemli olduğunu belirtti.



Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yapısı gereği, hızlı ve nitelikli kararlar alarak uygulamayı hedeflendiğine işaret eden Koca, "31 Mart sonrası bu uzun, 4,5 yıllık seçimsiz dönem, özellikle daha pratik kararların alındığı, daha hızlı hareket edilen, daha sonuç odaklı bir icraat dönemi olacak. O nedenle gecemizi gündüzümüze katarak, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, önümüzdeki dönemi güçlü bir icraat dönemi olarak tamamlamak istiyoruz. 31 Mart bu icraat döneminin enerjisini alan değil, bu döneme enerjisini veren bir seçim olmalıdır. Bu doğrultuda üzerinize düşen sorumluluğu yapacağınıza inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Koca, Konya'nın her zaman olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de vereceği yüksek oyla, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye vefasını göstereceğine inandığını söyledi.

4,5 yıllık seçimsiz dönemin güçlü Türkiye için hayati öneme sahip olduğunun altını çizen Koca, şunları kaydetti:



"Sadece ülkemizdeki istikrardan öte özellikle gönül ve kültürel coğrafyamız için ve hatta dünya için, Türkiye'nin güçlü ve lider ülke olmasına ihtiyaç var. Bu gücü pekiştirecek 31 Mart seçimini önemsiyoruz. Bu anlamda 31 Mart'ta herkesin oyunun kutsallığını bilerek, oy kullanma noktasında gayret göstereceğine inanıyorum."

Yeni dönemde sağlık alanında önemli hizmetler planladıklarını anlatan Koca, Konya'da yapımı devam eden şehir hastanesinin gelecek yıl hizmete açılacağını, ülke genelindeki tüm şehir hastanelerinin vatandaşlara nitelikli hizmet sunacağını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da Hazreti Mevlana’nın şehri Konya’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.



Ülkenin önemli bir seçim sürecinden geçtiğine değinen Turhan, "Gündem 31 Mart yerel seçimleri, ondan da önemlisi Türkiye’nin dünya zalimleriyle olan imtihanı... Dersi ve sorumluluklarını yerine getirmesi için Konyalıların imtihanı. 31 Mart sadece yerel yönetim seçimi değil, özellikle de Konya için. Konya zaten yerel yönetimlerinde, geçmişinden beri işi ehline vermeyi bilmiş bundan sonra da verecek Allah'ın izniyle.” diye konuştu.

- "Karanlıkta birileri el ele tutuşmuş"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de milletin bu zamana kadar çok badireler atlattığını, birlik ve beraberliğini her zaman muhafaza ettiğini söyledi.



Ülkeyi bölmeye, karıştırmaya çalışanların gizli planlar yaptığını belirten Kandemir, "Görüyoruz ki yine karanlıkta birileri el ele tutuşmuş, zannediyorlar ki millet bunları görmüyor. Zannediyorlar ki bu millet karanlıkta yükselmeye çalışanların farkında değil. Fakat biz görüyoruz ki Konya’da hınca hınç bu meydanı dolduran, bu kutlu kentin güzel yürekli insanları 31 Mart'ta onlara bir selam gönderecek. Bizler amiral gemisinden kötülüğe selam çakanlara, kimisi lüks hayatın içinden, kimisi dağlardan bize tehditle mesaj yollayanlara gereken dersi vereceğiz.” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı da birer konuşma yaparak, 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English