Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Saç Kırıkları İçin Çözüm Pervin Bulgak'ta

Saç Kırıkları İçin Çözüm Pervin Bulgak'ta

Saç Kırıkları İçin Çözüm Pervin Bulgak’ta
Saç Kırıkları İçin Çözüm Pervin Bulgak'ta

Bugünlerde bir çok farklı alanda bitkisel çözümler en iyi alternatiflerin arasında yer almakta. Özellikle Sağlık Bakanlığının bir çok ilaç üzerine reçetesiz alım yasağı getirmesi, halkı bu konuda bilinçlendirmesi ve kimyasal olan bu gibi ürünlerin yarardan çok zarar getirdiğini belirtmesi ile birlikte, 200 yıl önceki halimize dönerek, bitkisel çareler aramaya başladık. Doğada her türlü sorunumuzun çözümü olduğu bir kesin olmakla birlikte, önemli olan bu çözümleri bulmak olacaktır. Genel itibari ile artık saç dökülmesine son vermek isteyen kadın ve erkekler için vitalizma saç spreyi bir hayli etkileyici olmaktadır. İçerisinde bulunan bitki özleri ve zehirli toksinlere karşın koruma etkisi ile kullanıcıların saçlarına yeniden kavuşmasını sağlamaktadır. Ülkemizin önemli Kozmetelog'ları arasında yer alan Dr. Pervin Bulgak'ın özel olarak geliştirmiş ve formülize etmiş olduğu ürün, saçların oldukça iyi korunmasını sağlamaktadır. Dr. Pervin Bulgak tarafından kaleme alınan www.pervin-bulgak.com sitesine girmeniz ile birlikte, saçınız için yeni bir dünyaya girmiş olacaksınız.

 

Yanmış Saçlarınızı Yeniden Kurtarın

 

Saçlarını boyatan kadınların, özellikle saçlarının ana renginin çok fazla dışına çıkmaları, saçlarının yanmasını sağlamaktadır. Böyle durumlarda, saçınızı çekmeniz ile birlikte parçalanacak, fön yaptırmanız durumunda, kellikler sıcağın etkisi ile ortaya çıkacaktır. Bu durumlarda, genel olarak kuaförler için ilk alınan tedbir, saçların kısaltılması olmuştur. Ancak bu hiç bir şekilde çözüm olmadığı gibi, sadece kamufle etmektir.

vitalizma

Öte yandan vitalizma sprey sayesinde, saçın yanmış ve yıpranmış kısımları, kendiliğinden iyileşmeye başlamakta. Üstelik bu süre oldukça kısa olduğu için, kısa zamanlarda, saçın tüm hatlarına etki ederek, saçınızın canlanması ve sağlıklı olması sağlanmakta. Böylelikle yanmış saçlara kesin çözüm bulabildiğiniz gibi, ayrıca saç kırıklarını yok etme etkisine de sahip olabiliyorsunuz.

 

Kepeğe Bitkisel Çözüm Aramaya Son

 

Hiç kuşkusuz vitalizma spreyinin en önemli etkilerinin başında, kepeği engellemesi gelmektedir. Bilindiği gibi kepekler saçların dip kısımlarında birikerek, saç hücrelerinin hava ile temasını kesmekte ve haliyle saçların cansız olmasını ve dökülmesini sağlamaktadır. Kimyasal olan şampuanlar ile bu sorunu bir yere kadar aşabiliyor olsanız da, hiç kuşkusuz kepeğe bitkisel çözüm ile çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Kepeğe karşı etkisini öğrenmek için devamını okuyun.

Saçlarını seven ve sürekli bakımlı olmasını isteyenler için, vitalizma her açıdan en iyi ve faydalı yardımcınız olacaktır. Saç dökülmesi son bulacak, kepeklerden kurtulacaksınız ve yıpranmış saçlarınız artık daha bakımlı olacaktır. Tüm bunlara sahip olmak için tıklayın.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English