Son Dakika Haberler

Roberto Carlos "Cimbom"a karşı takımına güveniyor

Eklenme Tarihi: 25.09.2014 - 14:27

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos: "Galatasaray karşısında kendi futbolumuzu oynamaya çalışacağız. İyi bir sonuç almak, puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz"

SİVAS (AA) - ÖNDER FELEK - Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Galatasaray karşısında kendi futbolumuzu oynamaya çalışacağız. İyi bir sonuç almak, puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz" dedi.

Carlos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 3 haftada istedikleri sonuçları bir türlü alamadıklarını, iyi futbol oynadıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi.

Bazı eksikleri ve düzeltmeleri gereken konular olduğunu dile getiren Carlos, her zaman kazanmayı düşünen bir ekip oluşturmak istediğini ifade etti. Geride kalan 3 haftada 2 puan topladıklarını anımsatan Carlos, bu hafta deplasmanda yapacakları Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Rakipleri Galatasaray'ın da lige iyi bir başlangıç yapamadığına ve sarı-kırmızılı ekibin de galibiyete ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Carlos, rakiplerine saygı duyduklarını söyledi.

Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden Carlos, ligde her takımın birbirini yenebilecek düzeyde olduğunu belirtti.

Brezilyalı teknik direktör Carlos, her maça aynı önemi verdiklerini dile getirerek, "Galatasaray karşısında kendi futbolumuzu oynamaya çalışacağız. İyi bir sonuç almak, puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin deneyimli bir teknik adam olduğuna değinen Carlos, bu tip teknik adamlardan ve profesyonellerden her zaman bir şeyler öğrenilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

- Carlos'un "3 büyükler"e karşı karnesi iyi 

Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, "3 büyükler" olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile ligde yaptığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek başarılı bir grafik çizdi.

Carlos'lu Sivasspor, geçen sezon sahasında "3 büyükler"e puan vermedi. Sivas'ta geçen sezon Fenerbahçe'yi 2-0, Galatasaray'ı 2-1 ve Beşiktaş'ı 3-0'la geçen Yiğidolar, deplasman maçlarında aynı başarılı grafiği sergileyemedi. Geçen sezon dış sahada Fenerbahçe'ye 5-2 ve Galatasaray'a 2-1 yenilen Carlos yönetimindeki Sivasspor, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Yiğidolar, ligde geçen sezon "3 büyükler"i mağlup eden tek takım olma başarısı göstermişti.


Kaynak: