Rıza Çalımbay: Çok da mutlu değili

Eklenme Tarihi: 21.10.2018 - 16:11

Atiker Konyaspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Kazanabileceğimiz bir maçtan berabere ayrıldığımız için çok da mutlu değiliz" dedi. Maç sonu olaylara ilişkin de konuşan Çalımbay "Karşılaşmanın sonundaki olaylar kimseye yakışmadı" yorumunu yaptı.

Rıza Çalımbay: Çok da mutlu değili
Rıza Çalımbay, her maçta olduğu gibi kazanmak için çıktıkları Ç.Rizespor maçından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Rıza Çalımbay, “Yeni hocası ve yönetimiyle hava yakalayan ve çıkışta olan bir rakibe karşı deplasmanda oynadık. Oyunun başından sonuna kadar kontrolü elinde bulunduran taraftık. Ama sezon başından bu yana gelen son paslar ve son vuruşlardaki sıkıntımız bu maçta da deva etti. Penaltı golüyle yenik duruma düştük. Maçı çevirme adına her şeyi yaptık. Yine bir penaltıyla beraberliği yakaladık. Son dakikalarda baskımız vardı. Ama kazanamadık. Ligde alınan her puan kımetli. Ama kazanabileceğimiz bir maçtan berabere ayrıldığımız için çok da mutlu değiliz. Karşılaşmanın sonundaki olaylar kimseye yakışmadı. Ama ben bu olayları maçın stresine bağlıyorum” diye konuştu. 

Kaynak: