Son Dakika Haberler

Ordu, Trabzon ve Artvin'de bayramlaşma programları düzenlendi

Anadolu Ajansı haberine göre;
ORDU (AA) - Ordu, Trabzon ve Artvin'de Ramazan Bayramı dolayısıyla programlar düzenlendi.

Ordu Valiliği ile Büyükşehir Belediyesince 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programı, mehter takımının gösterisiyle başladı.

Valiler Kararnamesi ile Sakarya'ya atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı konuşmada, bayramı herkesin çocuklarıyla huzur içinde geçirmesini temenni etti.

Bu güzel günde büyüklerin ellerinden öpülmesi, kabir ziyaretleri yapılarak dua edilmesinin önemli olduğunu belirten Balkanlıoğlu, "Türk milletinin güzel adetleri var. Allah kabul etsin. Nice bayramlara sağlık ve sıhhatle sizleri ve bizleri kavuştursun. Sakarya'da bir kapınız var. Kabul ederseniz sizin bir kardeşinizim. Türkiye'nin neresine gidersek gidelim, hangi pozisyonda çalışırsak çalışalım sizlerle beraberiz. Sizleri asla unutamayacağız." dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise bu günlerin "bayram ve kardeşlik tadında" geçmesini, dünyanın hiçbir yerinde kan, gözyaşı olmamasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ramazanın bereketli geçtiğini söyledi. Yılmaz, Orduluların Balkanlıoğlu'nu unutmayacağını, kendisinin Sakarya'da da görevini başarıyla sürdüreceğine gönülden inandığını belirtti.

Daha sonra, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı. Etkinlik, çeşitli ikramlarla sona erdi.

Programa, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, diğer ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Trabzon

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve daire amirleri, Sülüklü Mezarlığı'na ziyarette bulunarak, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Vali Yavuz ve beraberindekiler, daha sonra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğünde personelin bayramını kutlayan Yavuz, toplumun huzur ve refahı için mesai mefhumu gözetmeden görev başında bulunan asker ve polislerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini dile getirdi.

Fatih Devlet Hastanesini de ziyaret eden Yavuz ve beraberindekiler, hasta ve yakınlarına "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

Vali Yavuz, 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Bahçecik Sevgi Evleri ve Köşk Huzurevi'ni de ziyaret etti.

- Artvin

Artvin Valiliğince Atapark önünde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Vali Ömer Doğanay, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Doğanay ve beraberindekiler, burada kurulan stantta vatandaşlara kavurma, pilav ve baklava ikramında bulundu.

Protokol üyeleri, daha sonra Çarşı Mahallesi Polis Karakolu, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, asker ve polislerle bayramlaştı.

Ardından Artvin Devlet Hastanesine geçen Vali Doğanay, hasta ve yakınlarına "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Ramazan Bayramı'nın hayırlı olmasını temenni eden Doğanay, beraberindekilerle Kolorta Mezarlığı'ndaki Garnizon Şehitliği'ne ziyarette bulundu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English