Son Dakika Haberler

Prandelli'den Aysal açıklaması

Eklenme Tarihi: 25.09.2014 - 20:11

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli: "Ben, onun sayesinde buradayım. Onun için bu projeye bağlı kaldık. Benim için 'Galatasaray' dediğimizde aklıma o geliyor" "Futbolcularıma sadece kendi işimizi iyi bir şekilde yapmamız gerektiğini söyledim. Dışarıdaki bilgilerin bizi ilgilendirmemesi gerekiyor"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "Galatasaray" denildiğinde aklına başkan Ünal Aysal'ın geldiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın öncesinde gazetecilerle kısa süre sohbet eden İtalyan teknik adam, olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan ve başkan adayı olmayacağını açıklayan Aysal hakkındaki soruları yanıtladı.

Ünal Aysal'a önceki görüşmesinde "Bizi bırakma başkan" diyerek, destek veren Prandelli, Aysal'ın sarı-kırmızılı kulübü olumlu yönde değiştirmek için çalıştığını belirterek, "Kendisi, bu kulübü iyi yönden değiştirmek istiyor. Kendisi, bu toplantılarda hak kazanırsa bunu yapabilir. Takımı daha iyiye getirebilmek ve daha rahat hareket edebilmek için böyle bir karar aldı. Ben, onun sayesinde burdayım. Onun için bu projeye bağlı kaldık. Benim için 'Galatasaray' dediğimizde aklıma o geliyor" ifadelerini kullandı.

Aysal'ın başkan adayı olmama kararından sonra futbolcularıyla görüştüğünü ve dış faktörlerden etkilenmemelerini söylediğini aktaran Prandelli, "Futbolcularıma sadece kendi işimizi iyi bir şekilde yapmamız gerektiğini söyledim. Dışarıdaki bilgilerin bizi ilgilendirmemesi gerekiyor. Kendi oyunumuzla bütün duyguları değiştirebiliriz. Engellerimizin olmaması gerekiyor. Güçlü bir takım, hiçbir zaman dış faktörlerden etkilenmemeli" diye konuştu.


Kaynak: