Potada maçın ardından

Eklenme Tarihi: 09.06.2014 - 01:35

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman: "Bir kez daha Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu, maç boyunca gösterdik" "Maçlarımız tecrübeli hakemler yönetiyor ama etki altında kaldılar. Biz, bunu geçtik, fark etmez, 2 avans verdik. Buradan şampiyon olacağız"

İSTANBUL (AA) - Beko Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Ülker'i 73-64 yenen Galatasaray Liv Hospital'in başantrenörü Ergin Ataman, 2-0 geride oldukları seride durumu 2-1 yaptıklarını belirterek, "Buradan şampiyon olacağız" dedi.

Ataman, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe Ülker'den daha iyi bir takım olduklarını söyledi.

Maçta iyi şeyler yapan tarafın kendileri olduğunu belirten Ataman, şunları kaydetti:

"Bir kez daha Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu, maç boyunca gösterdik. Serinin ikinci maçının son 3 dakikasında bize yapılanlar karşısında normal oyun kuralları uygulansaydı, şimdi karşınızda 2-1 geride değil, 2-1 önde olan takımın hocası olarak oturuyor olacaktım. Ancak hiç önemli değil. 2-0 geride olduğumuzda 'bu seriyi burada 2-2 yapacağız ve sonunda da şampiyon olacağız' demiştim. Çünkü Fenerbahçe'den daha iyi takımız, daha iyi basketbol oynuyoruz. Bugün de maçın akışı içinde doğru şeyleri yapan, savaşan, hücumda topu doğru paylaşan taraf bizdik. Sadece bir dönem, Fenerbahçe'nin 4 kısaya döndüğü zaman biraz bocaladık. Alışık olmadığımız bir basketbol tarzıydı ama onun da çözümünü ürettik. Takımın en skoreri Arroyo, 4 sayıyla oynadı ama Ender ve Cenk'ten skor katkısı, Bonsu'dan da dinamizm aldık."

Deneyimli başantrenör, serinin ikinci maçındaki hakem yönetimiyle ilgili bir soru üzerine, "Hataların bu kadar bariz olmaması gerekiyordu ama oldu. Bunu bir art niyete de bağlamıyorum. Maçlarımızı tecrübeli hakemler yönetiyor ama etki altında kaldılar. Biz, bunu geçtik, fark etmez, 2 avans verdik. Buradan şampiyon olacağız. Bunu yeniden mazeret olarak öne sürmeyiz" diye konuştu.

 

- Teknik komisere eleştiri

 

Ergin Ataman, final serisinin ilk maçında ve bu karşılaşmada teknik komiser olarak görev yapan Mehmet Yavuz Akıska'yı eleştirdi.

Basın toplantısı sırasında salonda bulunan Akıska'nın iki maçta da farklı bir tutum içinde olduğunu savunan Ataman, şunları kaydetti:

"Serinin ilk maçından sonra farklı kaybettiğimiz için beyefendi (Mehmet Yavuz Akıska) hakkında konuşmadım. Maç boyunca aleyhime hakaret edildi. Yıllardır süregelen hakaret devam edildi ama sakin kaldık. Gördük ki hiçbir uyarı yapılmadı. Benim doping yapmadığımı, Türkiye'de ve Avrupa'da herkes biliyor. Sağ olsun ikinci maçın komiseri Kadir Özçelik, ilk dakikada anons yaptırdı. Bu maçta beyefendi sahaya bir tane çakmak geldi diye oyunu durdurdu ve anons yaptırdı. Yaptırdığı anons doğru ancak aynı karşılığı ve saygıyı ben de bekliyorum."

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Ender Arslan ise serinin en kritik maçına çıktıklarını belirterek, "Buraya antrenörümüzden malzemecimize kadar kazanacağımıza inanarak geldik. Seride durumu 2-1 yaptık. Salı günü aynı şekilde devam ederek seriyi 2-2'ye getirmek istiyoruz. Birbirimize inanıyoruz" ifadesini kullandı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”