Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yetiştirme Kursu" tamamlandı

Polis Merkezi Amirlikleri'nin yeniden yapılandırılması kapsamında, ihbar ve şikayetlerin daha hızlı değerlendirilmesi, vatandaşların güvenlikle ilgili talep ve beklentilerinin kısa sürede karşılanması amacıyla üç dönem halinde düzenlenen "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yetiştirme Kursu" tamamlandı

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Polis Merkezi Amirlikleri'nin yeniden yapılandırılması kapsamında, ihbar ve şikayetlerin daha hızlı değerlendirilmesi ile vatandaşların güvenlikle ilgili talep ve beklentilerinin en kısa sürede karşılanması amacıyla üç dönem halinde düzenlenen "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yetiştirme Kursu" tamamlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Polis Merkezi Amirlikleri'nin yeniden yapılandırılması amacıyla, 17 Eylül - 5 Ekim tarihlerinde üç dönem halinde "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yetiştirme Kursu" düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüklerinde görev yapan Polis Merkezi Amirleri'nin katıldığı kursta, hizmetlerin daha etkin ve sağlıklı yürütülmesi ve güvenlik hizmetleri kalitesinin yükseltilmesi amaçlandı.

Eğitim programında Polis Merkezi Amirleri'ne, yapılan iş ve işlemler esnasında polis - halk ilişkilerinin güçlendirilmesi, talep ve beklentilerin en kısa sürede karşılanması, ihbar ve şikayetlerin daha hızlı değerlendirilmesi, olayların meydana gelmeden önce önlenmesi ve meydana gelen olaylara müdahale edilmesine yönelik konularda uzman ve tecrübe sahibi öğretim üyeleri tarafından eğitim verildi.

Kursun açılış töreni, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'nın katılımı ile yapıldı.

Programın açılışında konuşan Soylu, Polis Merkezi Amirlikleri'nde yapılan iş ve işlemlerde ve vatandaşlarla olan diyaloglarda hukuku, insan haklarını, insana saygıyı öne alan bir yaklaşım içinde olunması gerektiğini, bu sayede vatandaş memnuniyetinin ve emniyet teşkilatına olan güvenin en üst seviyeye çıkarılacağını belirtti.

Emniyet teşkilatının adaletin sağlıklı şekilde tecelli etmesi için gerekli ortamı hazırlayan, suçluyu yakalayıp adalete teslim eden, mazlumu korumakla, şikayetini sağlıklı bir şekilde yapabilmesini sağlamakla yükümlü olduğunu ifade eden Soylu, emniyet teşkilatının bu sorumluluğu 173 yıldır hakkıyla taşıdığını vurguladı.

Bu arada yetiştirilen eğitmenler tarafından 24 Ekim 2018 tarihi itibarıyla bin 268 Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapan tüm personele "Polis Merkezleri Temel Eğitim Kursu" verilecek.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English