Son Dakika Haberler

PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası

Eklenme Tarihi: 28.01.2016 - 17:55

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübüne 15 bin lira para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, PFDK, yetki belgesi olmayan FBTV'nin Çaykur Rizespor maçında canlı yayın yapması nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 15 bin lira para cezası verilmesine hükmetti.

Kurul, Medipol Başakşehir taraftarlarının Kasımpaşa maçında neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ev sahibi kulübe 50 bin lira cezası uyguladı.

Disiplin kurulu, PTT 1. Lig ekipleri Adana Demirspor'a 7 bin 500, Alima Yeni Malatyaspor ve Göztepe'ye 17 bin 500 lira ceza kesti.

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'den çeşitli kulüp, idareci ve sporcuları cezalandıran PFDK, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Muhammet Ali Yenilmez'e, takım arkadaşına yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 4 resmi müsabakadan men ve 2 bin lira, Ramazan Haklı'ya ise aynı gerekçeyle 2 maçtan men ve bin lira para cezası verdi.

Kurul ayrıca, Maltepesporlu oyuncu Uğur İmir'e, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi ve tükürmesi nedeniyle 6 resmi müsabakadan men ve 2 bin 250 lira para cezası uyguladı.


Kaynak: