PFDK'dan Atiker Konyaspor'a ceza!

Eklenme Tarihi: 13.12.2018 - 16:01 , Son Güncellenme: 13.12.2018- 16:17

​Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Atiker Konyaspor'a tribün ve 30 bin lira para cezası verdi.

PFDK’dan Atiker Konyaspor’a ceza!
TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın Atiker Konyaspor'a 30 bin lira para cezası kestiği ve bazı taraftarların bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya giriş için elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bloke ettiği aktarıldı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Atiker Konyaspor Kulübünün, 08.12.2018 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR KUZEY ÜST F, KUZEY ÜST G1, KUZEY ÜST G2 KUZEY ÜST G3 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."

Kaynak: