Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Özel harekatçılar şehit ailelerini duygulandırdı

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan asker ve polislere destek vermek için Kilis'e gitmek üzere yola çıkan şehit aileleri, gaziler ve emekli özel harekat polisleri, Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi ziyaretinde duygulu anlar yaşadı.

Özel harekatçılar şehit ailelerini duygulandırdı
Zeytin Dalı Harekatı'na katılan asker ve polislere destek vermek için Kilis'e gitmek üzere Ankara'dan yola çıkan şehit aileleri, gaziler ve emekli özel harekat polisleri, Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi'ndeki (POMEM) özel harekat polis adaylarıyla bir araya geldi.

Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneğinin düzenlediği organizasyon kapsamında otobüsle Kırşehir'e gelen 50 kişilik kafileyi Kırşehir POMEM Müdürü Kasım Varol karşıladı.

Okulda ve eğitim alanında incelemelerde bulunan heyet, daha sonra konferans salonunda düzenlenen toplantıda özel harekat polisi adaylarıyla bir araya geldi. Okulun tanıtım filminin izlenmesi sırasında şehit ailelerinin duygulu anlar yaşadı, bazıları da gözyaşlarını tutamadı.

Emekli 1. sınıf emniyet müdürü, gazi Emir Gökpınar, burada yaptığı konuşmada, Suriye'deki mazlumların yanında yer almak ve terör örgütlerinin kökünü kazımak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla devam ettiğini söyledi.

"Ecel gelmeden ölüm ne bir saniye geri ne bir saniye ileri"
Kendisinin de özel harekatçı olarak 23 yıl dağlarda gezdiğini, iki üç defa yaralandığını ifade eden Gökpınar şöyle konuştu:

"Cenabı Allah'tan ordumuza, polisimize ve milletimize güç kuvvet ve başarılar diliyorum. İnşallah vatan savunmasını bizlerden sonra siz yiğit evlatlarımız olarak devralacaksınız. 'Özel harekata girmeyin, sonunda ölüm var' diyenler var. 23 yıl dağlarda gezdim, iki üç kez yaralandım ama şehitlik nasip olmadı. Ecel gelmeden ölüm ne bir saniye geri ne bir saniye ileri. Vakti geldiği zaman Cenabı Allah'a canımızı teslim ederiz ancak bu kutlu yolda şehit olmak herkese nasip olmaz. Sizler de görevinizi alıp vatan savunmasına geçtiğinizde kazasız belasız bir şekilde bayrağımızı daha da ileriye taşıyacağınıza inanıyorum."

Kafile, Aşık Zeki Erdali Derneğinin okul öğrencileri için düzenlediği "Gençler Türkü Söylüyor" programına katıldıktan sonra Kilis'e gitmek üzere yola çıktı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English