Son Dakika Haberler

Özdilek: Önümüzü görme adına önemli bir galibiyet aldık

Eklenme Tarihi: 11.02.2018 - 19:08

Süper Lig'in 21. haftasında Atiker Konyaspor'un 2-1 galibiyeti ile tamamlanan Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, takımının eksik kalmasına rağmen sahada dirençli bir mücadele sergilediğini ve ilk deplasman galibiyetini aldığını söyledi.

Özdilek: Önümüzü görme adına önemli bir galibiyet aldık
Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor maçını Samuel Eto’o’nun penaltıdan ve Ömer Ali Şahiner’in golleriyle 2-1 kazanan Yeşil Beyazlıların Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Özdilek maçın zor geçtiğini belirttiği açıklamada, “Aytemiz Alanyaspor özellikle Hikmet hocanın gelişiyle birlikte var olan ofansif gücünü daha da yukarılara taşıdı. Bugün istatistiksel anlamda birçok alanda bizi geçtiler. Ama sonuca giden taraf biz olduk. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Ama penaltıdan bulduğumuz golle öne geçtik. Üstünlüğümüzü fazla koruyamadık ve kalemizde golü gördük. Maça hazırlanırken A.Alanyaspor defansının arkasına atılan toplarda pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Böyle bir pozisyonda skor üstünlüğünü yeniden ele geçirdik. 2-1 ilk yarıyı bitireceğiz derken bir anlık dalgınlıktan penaltı oldu. Ama Serkan bugünkü muhteşem performansına penaltı kurtarışını da ekledi ve soyunma odasına moralli girdik. İkinci yarıda tam oyun düzenimizi tutturduk derken kırmızı kart ile 10 kişi kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra ister istemez geriye çekildik. Ama müthiş bir mücadele örneği sergiledik." dedi.

"Serkan'ın çok büyük payı var"
Serkan Kırıntılı'nın maçtaki performansınada değinen Özdilek: "Serkan’ın bu galibiyetin alınmasında çok büyük payı var. Tabiki oyuncularımın tamamını da kutluyorum. İlk deplasman galibiyetimiz ve çok önemliydi. Şimdi 4 gün sonra Beşiktaş ile önemli bir maçımız var. Onu düşüneceğiz. Oyuncularımı bir kez daha kutluyorum” dedi.

Kaynak: