Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Özaltun, üçüz bebek sahibi çiftin sevincine ortak oldu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, üçüz bebek sahibi olan çiftin evini ziyaret ederek yaşadığı sevince ortak oldu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan “hoş geldin bebek” projesi kapsamında ziyaret ettiği evlerde, ailelerin yaşadığı bebek sevincine ortak oluyor.

Özaltun’un bu çerçevede son ziyaret durağı, Beyşehir ilçe merkezinde ikamet eden ve üçüz bebek sahibi olmanın sevincini yaşayan Erdem-Ayşegül Dedeoğlu’nun evi oldu.

Belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Özaltun, genç çifte “Yaşları uzun olsun” dileklerini iletirken her üç bebek için de  “ömrün uzun, bahtın güzel olsun” yazılı “hoş geldin bebek” hediye paketlerini verdi.

Özaltun, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların iyi gününde de acılı gününde de yanlarında olmaya hep özen gösterdiklerinin altını çizdi. Beyşehir’de taziye ziyareti ile başlayan ev ziyaretlerinin sonuncusunda üçüz bebek sevinci yaşayan bir aileyi ikametlerinde ziyaret ettiklerini ve onların yaşadığı sevinci paylaştıklarını anlatan Özaltun, “Şu anda ziyaret ettiğimiz 10’uncu evimiz. Bugünkü kapanışı burada üçüz bebek sahibi olan bir çiftimizin yaşadığı mutluluğa ortak olarak yapıyoruz. Şu anda Eray, Emir ve Ela isimli bebeklerle ve anne babalarıyla beraberiz. Hep söylüyoruz; ‘binalar güzeldir ama binanın içerisindeki insanlar daha güzeldir’ diye. Binayı aslında güzelleştiren çocuklardır. Bu anlamda, çiftimizin çocuklarına da her zaman olduğu gibi “Yaşları  uzun olsun, vatanımıza, milletimize faydalı birer evlatlar olsun inşallah.”şeklinde dua ve dileklerimizi ilettik. Bu defa diğer dilek ve temennilerimizden tek farkı, yaşı değil de üçüz bebek oldukları için ‘yaşları uzun olsun’ şeklinde oldu. Ailemize bu üç evladını yetiştirirken kolaylıklar diliyorum, Allah’ım yardımcıları olsun inşallah.Bebek sahibi olan tüm ailelerimiz gibi  kurum olarak onların da her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu unutmamalarını diliyoruz. ”şeklinde sözlere yer verdi.

Üçüz bebeklerin babası Erdem Dedeoğlu ise, Beyşehir’de harfiyat işleri ile uğraşan bir esnaf olduğunu belirtirken, şu anda 9 aylık olan Eray, Emir ve Aynur Ela isimlerinde 2’si erkek, 1’i kız üçüz bebeğe sahip olduklarını söyledi, “Allah’a şükürler sağlıklılar. Konya’da dünyaya geldiler. Üç ay gibi de küvezde kaldılar. Sonrasında Beyşehir’e getirdik. Bir sıkıntıları yok şu an, sağ salim oldular. Rabbimiz bize bağışladı bunları.Şu anda hayırlısıyla büyütmeye çalışıyoruz.”diye konuştu.

Üç bebeği birden büyütmenin maddi ve manevi zorluklarına da dikkat çeken Erdemoğlu, eşinin de çalışma hayatının içerisinde olduğunu belirterek,“Ama eve geldiğimizde bize her türlü zorluğu kaybettiriyorlar. Zor da olsa bakıyoruz, bakmaya mecburuz,zorundayız zaten. Eşim çalışıyor. Dolayısıyla anneanne ve babaannelerinin bakımlarına büyük katkıları var. Ekstra bir bakıcımız yok. Belediye başkanımız, evlatlarımızın dünyaya geldiği günlerde de ziyaret etmek için haber göndermişti. Ancak, enfeksiyona karşı dikkatli olmak anlamında o günlerde ziyaretlerini kabul edememiştik. Allah razı olsun kendilerinden. Bizi unutmayıp yine bu ziyareti gerçekleştirdiler.”ifadelerini kullandı. 

Başkan Özaltun ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri evlerde yakınları vefat eden ailelere başsağlığı dileğinde bulunurken, yeni doğan bebek heyecanı yaşayan diğer ailelere ise ikametlerinde “hoşgeldin bebek” hediye paketlerini teslim ederek “yaşı uzun olsun” temennilerini ilettiler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English