Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Özaltun, minik kursiyerlere belediye başkanlığını anlattı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kent merkezinde faaliyet gösteren gelişim kursuna katılan minik kursiyer öğrencilerle biraraya geldi.

Özaltun, bir kişisel gelişim kursunda resim, piyano ve İngilizce eğitimi alan kursiyer öğrencilerle söyleşide bulundu.

Öğrencilere belediye başkanlığının ne gibi hizmetler yürüttüğü ile ilgili bilgiler veren Özaltun, “Belediye başkanlığı bir meslek değildir. Tek başınıza sizin isteyip başarabileceğiniz bir şey de değildir. İyi bir ekip çalışması ve halkın sizin vaad ettiğiniz, sunduğunuz proje ve çalışmalarınıza onay ve yetki vermesi gerekir.Halka hizmet etmekle mükelleftir belediye başkanı, kanunlar çerçevesinde seçimle, vatandaşın oy vermesi halinde hizmet etmek için göreve gelir.Vatandaşlar hizmetlerinden memnun ise tekrar seçimde oy vererek göreve getirebileceği gibi, oy vermeyerek bir başkasını da işbaşına getirebilir.”şeklinde sözlere yer verdi. 

Belediye başkanlığının zorluklarından da söz eden Özaltun, “Her işte olduğu gibi belediye başkanlığının da zor tarafları var. Vatandaşı yapmış olduğu hizmetlerle memnun ettiğinizde, hayır duası aldığınızda iyi ki ‘belediye başkanı olmuşum’ diyorsunuz. Ama, dozu kaçan ve yapıcı olmayan eleştiriler aldığınızda tabii ki ister istemez üzülüyorsunuz, bu moral ve motivasyonunuzu olumsuz yönde etkileyebiliyor.Biz  ilçemizde vatandaşımızın hizmetkarıyız, vatandaşımız ne isterse imkanlarımız ölçüsünde yapmakla mükellefiz, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızdan tek beklentimiz;  bizlere, kendilerine hizmet edenlere bir hayır duası etsin, teşekkür etsin başka bir şey istemiyoruz. Bundan fazlasıyla mutlu oluyoruz.”ifadelerini kullandı. 

Söyleşisinde,  kendisini pür dikkat dinleyen  öğrencilere öğrencilik yıllarından bahseden ve belediye başkanlığından önceki mesleki çalışmalarından söz eden Özaltun, “Hep doktor olmak istemişimdir. Ancak, kısmet olmadı. Üniversite sınavına girdim ve makine mühendisliğini kazandım. Bu bölümde öğrenim görürken ikinci sınıfa geldiğimde, ‘ben niye öğretmen olmadım’ diye pişman oldum. Ama tabii ki o saatten sonra geriye dönüş olmadı. Öğretmenlik mesleği,  günümüzde gerçekten güzel bir  meslek  haline geldi.”dedi.

Özaltun, minik kursiyerlere Beyşehir Belediyesi olarak yürütülen evde bakım hizmetleri gibi sosyal projeleri de anlatırken,  geleceklerine dair çeşitli tavsiyelerde bulundu. Özaltun, söyleşinin sonunda yöneltilen soruları da cevaplandırırken, piyano çalan bir öğrenciyi beğeni ve dikkatle dinledi, tebrik etti. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English