Otyakmaz'dan Hacıosmanoğlu'na yanıt

Eklenme Tarihi: 06.06.2014 - 19:42

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz: "Sayın Hacıosmanoğlu, kendisine 'Ben bu işte yokum ama benim oyuncularıma alttan çalıştılar' dediğimi ileri sürerek, bu kişileri açıklamamı talep etmiş ve 'asıl şikeyi temizleyecek sözler onlardır' ifadesini kullanmıştır. Ben kendisine 'çalıştılar' değil, 'çalışmışsınız' dedim. İfademi yanlış anlayıp veya çarpıtıp konuyu başkalarına yansıtmaya çalışmak anlamsızdır"

SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun futbolda şike davasıyla ilgili basında yer alan açıklamalarına yanıt verdi.

Otyakmaz, kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu'nun medyada yer alan açıklamaları nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğduğunu belirtti.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına yanıt veren Otyakmaz, "Sayın Hacıosmanoğlu, kendisine 'Ben bu işte yokum ama benim oyuncularıma alttan çalıştılar' dediğimi ileri sürerek, bu kişileri açıklamamı talep etmiş ve 'Asıl şikeyi temizleyecek sözler onlardır' ifadesini kullanmıştır. Ben kendisine 'çalıştılar' değil, 'çalışmışsınız' dedim. İfademi yanlış anlayıp veya çarpıtıp konuyu başkalarına yansıtmaya çalışmak anlamsızdır" ifadesini kullandı.

 

Mecnun Otyakmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Hacıosmanoğlu ile konuştuğumuz dönemde kendileri dışında, olası tüm kişi ve kuruluşlarla ilgili tüm iddialar disiplin ve ceza soruşturması kapsamında ve tüm kamuoyu tarafından bilinir durumdaydı. Benim o gün de bugün de ima edilen kişiler hakkında açıklama yapmamı gerektirecek, dolayısıyla şikeyi temizleyecek sözüm olmayacağı gibi, buna ihtiyaç da yoktur. Kendisi ifade ettiği beyanıma karşılık 'çık, açıkla başkan' demişti. Şike iddiaları kapsamında, herkesin bildiklerine ek olabilecek duyumlarımı zaten açıkladım. Temennim, aynı ligde yarışan kulüplerin temsilcilerinin medya aracılığıyla birbirlerine hitap etmeye son vermeleri, bana sözü olanların doğrudan bana söylemeleri ve konuşulanları doğru hatırlamalarıdır."


Kaynak: