Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Otomobilin, kontrol noktasında polise çarpması

Gümüşhane'de kontrol noktasında "dur" ihtarına uymayan alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan trafik polisinin cenazesi memleketi Trabzon'a gönderildi

Anadolu Ajansı haberine göre;
GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, "dur" ihtarına uymayan alkollü sürücünün kontrol noktasında otomobiliyle çarpması sonucu şehit olan trafik polisinin cenazesi düzenlenen törenle memleketi Trabzon'a gönderildi.

Şehit polis memuru Olgun Gülay'ın cenazesi, Gümüşhane Devlet Hastanesi morgundan alınarak kent merkezindeki Zafer Meydanı'na getirildi.

Zafer Meydanı'nda düzenlenen törende, şehidin eşi Hülya ve oğlu Kerem Gülay ile aile yakınları göz yaşı döktü.

Burada şehit polis memurunun özgeçmişi okundu, saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından törende konuşan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, emniyet ve jandarma teşkilatının vatandaşların can ve mal güvenliği için 24 saat esasına göre görev yaptığını söyledi.

Emniyet ve jandarma personelinin hem vatanın bölünmez bütünlüğü için hem de vatandaşların can, mal ve namus emniyeti için hayatlarını hiçe sayarak görev yaptıklarına dikkati çeken Memiş, şöyle konuştu:

"Dün de yine görevi başındayken değerli kardeşimiz maalesef kontroller sırasında 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü tarafından ağır yaralanmış, anında yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış ve Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız büyüktür. Konunun idari ve adli süreci devam etmektedir. Şehit kardeşimiz Olgun Gülay beye Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Eşine ve çocuklarına başsağlığı diliyorum. Gümüşhane Valisi olarak ailenin acısını paylaşıyorum. Çok üzgünüm. Bütün emniyet teşkilatımızın ve Türk milletinin acısını paylaşıyorum."

Memiş'in konuşmasının ardından Gümüşhane Müftüsü Ercan Aksu tarafından dua edildi.

Duanın ardından şehit Gülay'ın naaşı meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına konularak Trabzon'un Şalpazarı ilçesi, Geyikli Mahallesi'ndeki evine gönderildi.

Şehit polis memurunun cenazesinin, Geyikli Mahallesi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Törene, Vali Memiş ve aile yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutanı Cezayir Danışan, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, kaza sonrası kaçan sürücü M.K. ve yanındaki S.E. ise polis ekiplerince Süleymaniye Mahallesi'nde gözaltına alınmıştı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English