Son Dakika Haberler

Osmanlıspor'da Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 29.03.2018 - 15:30

Başkent kulübünün Akyurt Futbol Okulu antrenör ve öğrencileri, tesisleri ziyaret ederek, teknik heyet ile futbolculara başarı diledi



ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmana, Payam Sadeghian ve Özer Hurmacı tedbir amaçlı katılmadı.

Sakatlıkları iyileşme sürecine giren Raheem Lawal ve Luiz Carlos ise idmanın ilk bölümünde takımla, sonrasında takımdan ayrı bireysel çalıştı.

Mor-sarılı oyuncular, antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden idmanda, gruplar halinde pas organizasyonu gerçekleştirildi. Antrenman, tam sahada çift kale maçla tamamlandı.

Osmanlıspor, hazırlıklarına yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.



- Minik öğrencilerden Osmanlıspor'a ziyaret



Osmanlıspor Akyurt Futbol Okulu antrenör ve öğrencileri, Atiker Konyaspor maçı öncesinde teknik heyet ile oyuncuları tesislerde ziyaret etti.

Minik öğrenciler, getirdikleri çiçeği teknik direktör İrfan Buz'a takdim etti. Futbolcu ağabeylerine başarı dileyen öğrenciler, sonrasında antrenmanı tribünden izledi.


Kaynak: