Son Dakika Haberler

"(CHP'nin 'Fındık İçin Yürüyoruz' etkinliği) Burada fındık için yürüyenler var. Adalet yürüyüşünde netice alamadı, şimdi fındık yürüyüşü... Evet onu da çözecek olan biziz. Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ORDU (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP tarafından Ordu'dan Giresun'a düzenlenen 'Fındık İçin Yürüyoruz' etkinliğine ilişkin, "Burada fındık için yürüyenler var. Adalet yürüyüşünde netice alamadı, şimdi fındık yürüyüşü... Evet onu da çözecek olan biziz. Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Ordu'ya gelen Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Ordu'da yapılacak 121 milyon liralık 20 tesisin temel atma törenine katıldı.

Eroğlu, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Ordu'ya her zaman elleri dolu geldiklerini belirterek, yatırımların hayırlı olmasını diledi.

"Şimdi bu paralar nereden geliyor?" sorusunu yönelten Eroğlu, "Sanıyor musunuz ki bize havadan döviz, altın yağıyor? Yok öyle bir şey. Biz sadece milletten aldığımızı onlara hizmet olarak sunuyoruz." diye konuştu.

Hortumları kestiklerine işaret eden Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Birinci hortum faiz lobisinin hortumuydu. Eski bütçe kayıtlarına bakın, hükümetimizden, 2003 yılından önce sizlerin alın teriyle toplanan vergilerin yüzde 86'sı faiz lobisi tarafından hortumlanıyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız o hortumu baltasıyla kesiverdi. Bir tane de biliyorsunuz burada fındık için yürüyenler var. Adalet yürüyüşünde netice alamadı, şimdi fındık yürüyüşü... Evet onu da çözecek olan biziz. Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz. Keşke bu işe el atmasaydı. Nereye el atmışsa batırıyor. SSK'ya el attı batırdı. Şimdi CHP'ye el attı onu da batırdı. Şimdi fındık meselesine el atmaz diye düşünüyorum."

Eroğlu, ilaç lobisinin de hortumlarının kesildiğini dile getirerek, "Onları hizmet, hastane, okul, teknoloji, barajlar, göletler, yollar olarak vatandaşa aktarıyoruz." şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu, "2019'un sonuna kadar bin 71 baraj ve göletle dünya tarihine geçecek bir rekora imza atacağız. AK Parti hükümetinden önce kaç baraj yapıldı? Şu anda biz 451 tane baraj, bin tane gölet inşa ettik. İçme suyu problemi vardı. İzmir, İstanbul, Sinop, Mersin, Ordu. Bunların bütün 76 şehrin su meselesini kökten çözüyoruz.Büyük düşünüyoruz ve milletten aldığımızı millete hizmet olarak veriyoruz. Şevkle heyecanla çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından Eroğlu ve Kurtulmuş, 20 tesisin temeli için butonlara basarak, yatırımların hayırlı olmasını diledi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English