Son Dakika Haberler

"Her iki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. İnşallah diğerleri de 2019'da hep birlikte AK Parti'ye oy vermek suretiyle Türkiye, büyük bir destan yazacaktır"

Anadolu Ajansı haberine göre;
AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Her iki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. İnşallah diğerleri de 2019'da hep birlikte AK Parti'ye oy vermek suretiyle Türkiye, büyük bir destan yazacaktır" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın en büyük ilçesi olan Sandıklı'nın, kalbinde yer aldığını belirtti.

Sandıklı'nın patatesi, teknolojik seracılığı ve termali ile muhteşem bir ilçe olduğunu belirten Eroğlu, "Bizde Sandıklı'ya bu ülkenin evladı olarak her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Sandıklı için gerçekten çok büyük hayallerimiz var. Allah'ın izniyle güzel şeyler yapacağız" dedi.

Eroğlu, Türk milletinin oynanan oyunun farkına vardığını ifade ederek, "Türkiye'de istikrar bozulsun, Türkiye başasağı gitsin' diye. Ama millet bunun farkına vardı. Milletimizin ferasetine hayranım. Milletimiz, 1 Kasım'da bu oyunu bozdu. Bu bakımdan milletimize şükran borçluyuz" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin yüzde 49,5 oy aldığını anımsatan Eroğlu, şunları anlattı:

"Bizler bununla şımarmıyoruz, tezahür ile 'elhamdülillah' diyoruz. Neticede Rabbimize hamd ediyoruz. Bunun şuurundayız. Bize oy versin ya da vermesin herkesi kucaklayacağız. Başbakanımız ve Genel Başbakanımız 'şimdiden 2019 seçimlerine hazır olun' dedi. Şimdiden her iki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. İnşallah diğerleri de 2019'da hep birlikte AK Parti'ye oy vermek suretiyle Türkiye, büyük bir destan yazacaktır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca seçim yok. 2015-2019 yılları altın yıllar olarak tarihe geçecek. Hatta başbakanımız, bakanlar kurulunda şu anda bile tüm bakanlara talimat verdi. Daha hükümet kurulamadı ama netice itibariyle bürokrasisi çalışıyor. Vaatlerimizin bir an önce yerine getirmemiz için. Bir takım taahhütlerimiz, seçim beyanlarımız ile müjdelerimiz var. Bunların hepsi yerine getirilecek. Çünkü AK Parti sözünün eri bir partidir. AK Parti'nin sözü noter senedinden çok daha kuvvetlidir."

 

- "Başkanlık sistemi elzemdir"

Bir basın mensubunun başkanlık sisteminin gelip gelmeyeceğine yönelik sorusuna Eroğlu, başkanlık sisteminin Türkiye için şart olduğu yanıtını verdi.

Türkiye'nin çok büyüdüğünü ve geliştiğini dile getiren Eroğlu, "Mevcut kabuğunu yırtması gerekiyor. Dolayısıyla bakanlık sistemi elzemdir, bunu tüm vatandaşlara anlatmak gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda da hazırlık yaptırıyoruz. Türkiye, artık çok büyüdü. Sayın Cumhurbaşkanımız G20 Zirvesi'nin açılışını yapacak ve başkanlığını yapacak. Türkiye, bu tür organizasyonları başarı ile gerçekleştiriyor. Bu bakımdan başkanlık sistemi önemli. Zaten gidişat o istikamette inşallah" dedi.

Konuşmasın ardından Eroğlu, basın mensuplarına lokum ikram etti, daha sonra ise Sandıklı Belediyesi'ni ziyaret etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English