Son Dakika Haberler

"1 Kasım seçimleri bir milattı. 2023 hedeflerini millet garantiye aldı. 2053 hedeflerine doğru millet kilitlendi. İnşallah çocuklarımız da Malazgirt Zaferi'nin bininci yılı olan 2071'i büyük bir zaferle kutlayacaklar. Ona da inanıyorum"

Anadolu Ajansı haberine göre;
BURDUR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinin bir milat olduğunu belirterek, "2023 hedeflerini millet garantiye aldı. 2053 hedeflerine doğru millet kilitlendi. İnşallah çocuklarımız da Malazgirt Zaferi'nin bininci yılı olan 2071'i büyük bir zaferle kutlayacaklar. Ona da inanıyorum" dedi.

Eroğlu, Burdur Öğretmetevi'nde düzenlenen Burdur Gölü Eylem Planı Protokolü İmza Töreni'nde yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak Burdur'a çok önem verdiklerini, kentte tabiat turizminin geliştirilmesi adına bir rapor hazırladıklarını, hayata geçirecekleri projelerin de hazır olduğunu söyledi. 

Antalya'ya gelen 10 milyon turistin en az 2 milyonunun Burdur'a yönlendirilmesi gerektiğine işaret eden Eroğlu, bunun için de ayrı bir eylem planı hazırlayacaklarını kaydetti. Burdur için büyük hayalleri olduğunu vurgulayan Eroğlu, Burdur'a 27 baraj ve 46 sulama tesisi yapılacağını, 129 derenin tamamının ıslah edileceğini anlattı. 

Burdur Gölü'nün kurtarılması adına çalışmalar yürüttüklerini de dile getiren Eroğlu, ilk kez 2008'de gölle ilgili rapor hazırladıklarını, daha sonra da bunu revize ettiklerini kaydetti.

Göldeki sorunların çözülmesi adına daha önce toplantıların yapıldığını, ilgili müdürlük yetkililerinin dinlendiğini anlatan Eroğlu, "Bütün kurumların ne yapacağı belirlenmiştir. Eylem planı bu şekilde yürütülecek. Bakanlığımız da koordinasyonu sağlayacak. Yapılacak çok iş var. Öncelikle gölün kirlilikten kurtarılması lazım. Su kalitesini kontrol etmemiz lazım. Bugün imzalanacak protokol, Burdur Gölü için bir milat olacak" dedi. 

Daha sonra Eroğlu, Burdur Gölü Eylem Planı'nın protokolünü imzaladı. Eroğlu ardından, kurulan platformda hayvanlar için beslenme kabı ile fidan dağıttı.

- "AK Parti mağrur olmadan, gururlanmadan yoluna devam ediyor"

Eroğlu, buradaki törenin ardından AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Eroğlu, Burdur teşkilatının bütün kademelerinin gece gündüz demeden çalışması sonucu AK Parti'nin bu ilde Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldığını söyledi. 

AK Parti'nin kazandığı başarının sadece kendi gayretleriyle değil Afrika, Kosova ve Bosna Hersek'teki Müslümanların duasıyla elde edildiğini dile getiren Eroğlu, "AK Parti mağrur olmadan, gururlanmadan yoluna devam ediyor. Zaten Başbakanımız balkon konuşmasında 'Bütün Türkiye'yi kucaklayacağız. 78 milyonun hizmetkarı olacağız. Ötekileştirmeyeceğiz' dedi. Şimdi her iki kişiden biri AK Parti'li, diğerleri ise inşallah 2019 seçimlerinde AK Parti'ye oy verecek olan kardeşlerimiz. Aslında bu seçimde kazanan milletimiz olmuştur. Kazanan Türkiye olmuştur" dedi.

Türk milletinin büyük feraset sahibi olduğunu belirten Eroğlu, "Milletimiz Türkiye üzerinde oynanan oyunu gördü ve oyunu bozmaya karar verdi. Allah'a şükürler olsun ki yüzde 49,5'lik bir zafere imza attı. Artık gururlanma zamanı değil, 'Elhamdülillah' deme zamanı, Allah'a hamd etme zamanı, 2019'a gidilecek yolu şimdiden belirleme zamanı. Kaybedecek zamanımız yok. Üzerimizdeki yük artmıştır" diye konuştu.

- "Taahhütlerimiz, vaatlerimiz yerine getirilecektir"

Seçim hükümetinin adeta icracı bir hükümet gibi çalıştığını, vatandaşların bunu görerek AK Parti'ye oy verdiğini dile getiren Eroğlu, kendilerine düşenin vatandaşın bu teveccühüne layık olmak için şevk ve heyecanla çalışmak olduğunu vurguladı.  

Seçim beyannamesindeki taahhütlerin bir bir gerçekleştirileceğini bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Merak etmeyin. Şu anda bütün bakanlıklara talimatlar verildi. Seçim beyannamesindeki hususlarla ilgili herkes eylem planı hazırlıyor. Bunlardan kısmı hemen yapılacak. Bir kısmı için mevzuat değişikliği gerekiyor. Mesela asgari ücret ocak ayında başlayacak. Hepsi yapılıyor, taahhütlerimiz, vaatlerimiz yerine getirilecektir. Vatandaşta, 'Diğerlerinin yaptığı taahhütler, vaatler boş, AK Parti söz verdi mi yapar' anlayışını gördük. Hiç beklenmeyen, anketçilerin bile şaşırdığı bir oy oranıyla gerçekten büyük başarıya imza attık. 1 Kasım seçimleri bir milattı. 2023 hedeflerini millet garantiye aldı. 2053 hedeflerine doğru millet kilitlendi. İnşallah çocuklarımız da Malazgirt Zaferi'nin bininci yılı olan 2071'i büyük bir zaferle kutlayacaklar. Ona da inanıyorum."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English