Son Dakika Haberler

Ordu Üniversitesi ve Altınordu Belediyesinin iş birliğiyle hayata geçirilecek "Anne Üniversitesi" projesi kapsamında anne ve anne adaylarına eğitim verilecek Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş: "Bu proje, aile içi eğitim başta olmak üzere aile içi iletişim, çocuk gelişimi, çocukların eğitimi, sağlık konusunda ailelerin daha mutlu hale getirilmesi noktasında önemli bir mesafe kazandıracaktır"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi ve Altınordu Belediyesinin iş birliğiyle anne ve anne adaylarına yönelik "Anne Üniversitesi" projesi hayata geçirilecek.

Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, annelerin kendilerini tanıması, geliştirmesi ve bu yolla çocuklarını daha bilinçli eğitmelerine yardımcı olmak amacıyla Ordu Üniversitesi iş birliğiyle hazırlanan "Anne Üniversitesi" projesi uygulamaya konulacak.

Anne Üniversitesinde, anne ve anne adaylarına, Ordu Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından, insan ilişkileri ve iletişim, aile içi iletişimsizlik ve kadına yönelik şiddetin nedenleri, ailenin eğitimdeki rolü, kadının yasal hakları, kadın sağlığı konusunda bilinmesi gerekenler, çocuk gelişimi konusunda temel bilgiler, değerler eğitimi ve kitle iletişim araçlarının çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri konularında eğitim verilecek.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Üniversitesi ile gerçekleştirilen projenin ailelere büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Bu proje, aile içi eğitim başta olmak üzere, aile içi iletişim, çocuk gelişimi, çocukların eğitimi, sağlık konusunda ailelerin daha mutlu hale getirilmesi noktasında önemli bir mesafe kazandıracaktır." dedi.


- "8 Mart'a kadar başvuru alınacak"

Katılımcılara eğitimin sonunda sertifika da verileceğini söyleyen Tekintaş, şöyle devam etti:

"Bu güzel çalışmayı iki kurum arasında sürdürmeye devam edeceğiz. İlk uygulaması 8 Mart itibariyle başlayacak ve bu tarihe kadar başvurular alınacak. Maksimum 30 katılımcı ile proje gerçekleşecektir. Anne Üniversitesinde 8 haftalık bir eğitim süreci olacak. Proje için anne ya da anne adayları başvurularını belediyemizin resmi web sitesi olan www.altinordu.bel.tr adresinden ya da Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze direkt olarak yapabilirler."

Tekintaş, eğitimin Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi'nde verileceğini sözlerine ekledi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English