Son Dakika Haberler

Ömer Ali Şahiner'den transfer açıklaması

Eklenme Tarihi: 05.12.2018 - 18:59 , Son Güncellenme: 05.12.2018- 21:34

Ömer Ali Şahiner antrenmandan önce yaptığı açıklamada, “Geçen hafta içerisinde İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy ile bir görüşme yaptık. Sanırım bu hafta içerisinde de bir görüşmemiz olacak. İleriye dönük olarak ne olacak diye net bir şey söyleyemiyorum. Ama benim için belirleyici olan Aykut Hoca’ydı. Kendisiyle de konuştuk. Umarım burada uzun yıllar takım kaptanlığı yaparak kalırım." dedi.

Ömer Ali Şahiner’den transfer açıklaması
Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan yeşil-beyazlı futbolcu Ömer Ali Şahiner, çıkışta olduklarını söyledi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve gelmesiyle yeni bir heyecan yaşadıklarını anlatan 26 yaşındaki oyuncu, "Başarılı olduğumuz dönemlerdeki birlik ve beraberliğe yol aldık. Bundan sonra çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Hocanın gelişiyle kısa sürede çok güzel ortam oluştu. İnşallah bunun üzerine koyarak devam ederiz. Bu yaşananlar, çok daha güzel şeylerin olacağının habercisidir." diye konuştu.



"Trabzonspor'un iyi, kötü yönlerine çalışıyoruz"
Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor ile yapacakları maça ilişkin ise zor bir deplasman olacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Antrenmanlarda Trabzonspor'un iyi, kötü yönlerine çalışıyoruz. Onun üzerine giderek iyi bir sonuçla döneriz diye umut ediyorum. Zor bir deplasman olacak. Onlar da formda, biz de çıkıştayız. Zor olacak ama inşallah 3 puanla dönen taraf biz oluruz."

Ömer Ali Şahiner'den transfer açıklaması
Şahiner, adının transfer döneminde başka takımlarla anılması ve bir teklifin olup olmadığı şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi;

“Geçen hafta içerisinde İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy ile bir görüşme yaptık. Sanırım bu hafta içerisinde de bir görüşmemiz olacak. İleriye dönük olarak ne olacak diye net bir şey söyleyemiyorum. Ama benim için belirleyici olan Aykut Hoca’ydı. Kendisiyle de konuştuk. Umarım burada uzun yıllar takım kaptanlığı yaparak kalırım ve bundan da son derece mutlu olurum. Hiçbir zaman buradan hemen gideyim, hemen kaçayım düşüncesinde olmadım. Şu an dışarıdan elimde bir fırsat var gibi gözüküyor. Tekliflerin olması da gayet doğal. Ama gönlümden geçen, içimde olan uzun yıllar bu takımda kaptan olarak kalmak…”

Kaynak: