Son Dakika Haberler

Olcan Adın, Aysal döneminin Trabzonspor'dan 5. transferi

Eklenme Tarihi: 04.07.2014 - 17:29

Trabzonspor'un milli oyuncusu Olcan Adın'ı 4 yıllığına renklerine katan sarı-kırmızıl ekip, başkan Ünal Aysal döneminde bordo-mavili ekipten 5. transferini gerçekleştirdi Bordo-mavililerde yıldızı parlayan isimlerle sözleşme imzalamasıyla dikkati çeken "Cim Bom", Trabzonspor'dan son 3 yılda Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Burak Yılmaz'ın ardından Olcan Adın'ı da kadrosuna dahil etti Trabzonspor'dan Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, yeni takımında geçirdiği bi

İSTANBUL (AA) - MEHMET FATİH DUMAN - Futbolda yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve Trabzonspor'un başarılı isimlerinden Olcan Adın ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyuran Galatasaray, bordo-mavili ekipte yıldızı parlayan isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. 

Özellikle Ünal Aysal'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte futbolda önemli bir yapılanmaya giren sarı-kırmızılılar, elde edilen başarılarda Trabzonspor'dan transfer edilen isimlerden önemli katkı alırken, bu kulübün oyuncularına olan ilgisinin devam ettiğini bir kez daha ispatladı.

Yeni sezonda sarı-kırmızılı ekibin formasını giyecek olan Olcan Adın, Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde Trabzonspor'dan transfer edilen 5. futbolcu olarak kayıtlara geçti.

 

- İlk sezonda 3 Trabzonsporlu 

 

Ünal Aysal'ın Galatasaray'ın başında start verdiği ilk sezonu 2011-2012 dönemi olurken, bu ilk yılda Trabzonspor'dan 3 oyuncu alındı.

Sarı-kırmızılı takımın başına geçen teknik direktör Fatih Terim, bordo-mavili ekiple sözleşmesi sona eren ve birçok önemli kulüple adı anılan Selçuk İnan'ı Galatasaray'a imza atmaya ikna ederek, Trabzonspor'dan ilk önemli transferin gerçekleşmesini sağladı.

Trabzonspor'dan aynı sezonda Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam da Galatasaray'ın yolunu tutan diğer isimler oldu.

 

- Trabzonspor'un gol kralını aldı

 

Galatasaray, 2012-2013 sezonu başında ise Trabzonspor'un bir diğer önemli oyuncusu ve gol kralı Burak Yılmaz'ı transfer etmeyi başardı.

Bordo-mavili ekipte oldukça başarılı bir grafik yakalayan, 2011-2012 sezonunda da ligde rakip fileleri 33 kez havalandırarak gol krallığı unvanını elde eden Burak Yılmaz, sözleşmesindeki "5 milyon avro karşılığı serbest kalır" maddesini kullanarak, sarı-kırmızılı takımın yolunu tuttu.

Geride kalan dönemde Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi iki yıldız ismi Trabzonspor'dan transfer etmeyi başaran "Cim Bom", bordo mavili ekibin en dikkat çeken isimlerinden Olcan Adın'ı da yeni sezon için kadrosuna dahil ederek Karadeniz temsilcisinden kadro desteği almayı devam ettirdi. Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın sözleşmelerini revize ederek uzatan Galatasaray Kulübü'nün, Ceyhun Gülselam'la da devam etmesi bekleniyor. 

 

- Umut Bulut, Fransa aktarmalı geldi

 

Sarı-kırmızılı ekibin Trabzonspor kökenli bir diğer oyuncusu ise Fransa'nın Toulouse takımına transfer olduktan sonra Galatasaray'a gelen Umut Bulut.

Umut Bulut, 5 sezon  forma giydiği bordo-mavili ekipten direkt olarak Galatasaray'a gelmese de, 2011-2012 sezonunu geçirdiği Fransız ekibi Toulouse'dan 2012-2013 sezonunda kiralık olarak sarı-kırmızılı takımın kadrosuna dahil oldu ve 2013-2014 sezonu başında ise bonservisiyle transferi gerçekleşti.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”