Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Nursac Endüstriyel Havalandırma Sistemleri

Nursac Endüstriyel Havalandırma Sistemleri

Her ne üretimi yapılırsa yapılsın sağlık hava bulunmayan ortamlarda verimli sonuçlar alınamaz. İnsanların çalıştığı ortamlarda yeterli havalandırma sistemi bulunmaması başta astım olmak üzere solunum yolu ve akciğer hastalıklarına davetiye çıkartmaktadır. Ürünlerin bulunduğu alanlarda yeterli havalandırma sisteminin bulunmaması ise ürünlerin küf, çürüme ve bozulması ile sonuçlanmaktadır. Havalandırma sistemleri konusunda Nursac 70 yıla yakın bilgi birikimi ve tecrübesiyle havalandırma sistemlerinde ki deneyimini son teknoloji ile harmanlayarak kullanan bir markadır. Nursac havalandırma sistemleri kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak üretim yapmaktadır. Nursac ilgi alanına giren teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek üretim bandını sürekli olarak gelişen teknolojik koşullara güncellemektedir. Silo havalandırma sistemleri, siklonlar, vantilatörler, tesviye masaları, robotik kollar ve filtre üretiminde Türkiye markası olmuştur.

Nursac Endüstriyel Havalandırma Sisteminde Kullanılan Filtreler
Havalandırma sistemlerinden en verimli sonuçları almanın başlıca unsuru havalandırma sistemine uygun filtre kullanılmasıdır. Nursac Endüstriyel havalandırma sistemleri farklı alanlarda kullanılmak üzere filtre çeşitliliğine sahiptir. Nursac tarafından üretilen Jet Pulse Filtre toz, duman ve koku olan ortamlardaki havayı temizlemeye uygundur. Yüksek Basınçlı Filtreler (Hidrolik Filtre) basınca ve debiye dayanıklı filtrelerdir. Yağ Filtreleri yağ buharı üreten tezgahlarda yoğun yağ tutma özelliğine sahip filtrelerdir. Kartuş Filtre, toz ve duman emmede uygundur. 0,2 – 2 mikron arası endüstriyel tozları %99 oranında temizlemektedir. Silo Üstü Filtre ise çift yönlü çalışabilen filtre sistemleridir. Siloların üzerine konulan silo üstü filtre silo içerisinde bulunan nemli, çürüksü ve küflü havayı çekerek filtre ederken aynı zamanda dışarından aldığı temiz havayı silo içerisine aktarmaktadır.

Nursac Endüstriyel Havalandırma Sistemlerinin Avantajı Nedir?
Düzgün bir havalandırma sistemi bulunan alanlarda verim oranı yükselmektedir. Nursac 70 yıllık havalandırma sistemleri tecrübesiyle havalandırma sistemi üretimi, kurulumu ve satış sonrası hizmetleriyle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ürünlerini kendi bünyesinde üretmesi sebebiyle yedek parça ve filtre konularında hızlı ve kaliteli ürün yanında garanti kapsamında değişimler yapılmaktadır. Uzman ekipler bakım onarım ve parça değişimi konusunda her türlü desteği sunmaktadır. Nursac Endüstriyel hakkında ve ürünleri hakkında detaylı bilgileri kurumsal internet sayfası olan www.nursac.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English