Son Dakika Haberler

Nilüfer Belediyespor'da transfer

Eklenme Tarihi: 12.06.2014 - 17:58

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, biri yabancı 3 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzaladı

BURSA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, kaleci Kayhan Akat, genç oyuncu Serhat Yahşi ve Ukraynalı Pavlo Gnoyevyy ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Ali Karamık, Üçevler Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni bir yönetim anlayışıyla göreve geldiklerini söyledi.

İç transferde yerli ve yabancı oyuncularla ön anlaşma yaptıklarını belirten Karamık, bu oyuncularla kısa süre sonra sözleşme imzalayacaklarını dile getirdi.

Karamık,  geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen, 1988 doğumlu, Ukrayna uyruklu Pavlo Gnoyevyy, bir dönem Antalyaspor'da oynayan kaleci Kayhan Akat ve altyapıdan yetişen, U20 Milli Takımı oyuncusu Serhat Yahşi ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "3 oyuncumuzun da başarılı olacağına inanıyorum. Yeni sezonda ligin yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçlarında mücadele edeceğiz. Her üç kulvarda da ülkemizi ve şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Gerekli görülen mevkilere yeni isimler katabiliriz" diye konuştu.

Ali Karamık, oyuncular Erdinç Kızıltaş ve Müjdat Özcan ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Kaleci Kayhan Akat ise büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Akat, "Üç kulvarda da en üst seviyede başarı için mücadele edecek güçte bir takımda bulunuyorum. Mutluyum" dedi.

Genç oyuncu Pavlo Gnoyevyy ise 3 yıldır Türkiye'de olduğunu ve Süper Lig'deki takımları tanıdığını belirterek, "Tesis güzel, şartlar güzel, uyum sorunu aşıldığında başarı gelecektir. Süper Kupa ve Challenge Cup ve ligde başarılı olacak güçte bir ekipte forma giymekten mutluyum" ifadelerini kullandı. 

Nilüfer Belediyespor'un altyapısından yetişen Serhat Yahşi de "Yetiştiğim kulübün A takımında forma giymek büyük bir onur. Başarı için elimden gelen katkıyı yapacağım. Beni A takıma çağırdığı için Fatih hocama, beni yetiştiren antrenörlerime ve yönetim kuruluna teşekür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, 3 oyuncu, Nilüfer Belediyespor ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenine, Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz ve antrenör Fatih Işık katıldı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”