Nestea Pro Beach Tour Antalya etabı yarın başlıyor

Eklenme Tarihi: 05.08.2014 - 20:02

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj voleybol turnuvanısına 24 takım katılacak

ANTALYA (AA) - Nestea Pro Beach Tour Antalya etabı yarın başlıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Nestea Pro Beach Tour'un 5. ayağının Antalya etabı, yarın Konyaaltı Beach Park 12 Nolu plajda start alacak. 

Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONYSİAD) iş birliğiyle gerçekleşecek turnuvaya 24 takımdan 48 sporcu katılacak. Turnuva, 4 sürecek ve dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verilecek. 

Turnuvayla ilgili düzenlenen basın toplantısına Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, KONYSİAD Başkanı Emin Altıner ve sporcular katıldı. 

Oğuz Değirmenci, toplantıda yaptığı konuşmada, plaj voleybolu için Antalya'nın çok önemli bir yer olduğunu söyledi. Plaj voleybolunun büyüyen bir spor dalı olduğunu belirten Değirmenci, "Plaj voleybolunu sevdirmek için büyük atılımlar gerçekleştiriyoruz. Plaj voleybolunun merkezinin Antalya olmasını istiyoruz. Hedefimiz Konyaaltı sahilinde dünya şampiyonalarını organize etmek" dedi.

Emin Altıner ise bu tür etkinliklere her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Turnuvanın çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getiren Altıner, iyi bir turnuva olmasını diledi. 


Kaynak: