Son Dakika Haberler

İstanbul Valisi Şahin: "Öncelikli hedefimiz, gençlerimizi bağımlılıktan, özellikle uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak, onları bu kötü yola, bugünün hastalığı olan ama asıl geleceğimizi tehdit eden bu alışkanlığa karşı muhafaza etmeye çalışmaktır"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, gençleri bağımlılıktan, özellikle uyuşturucu bağımlılığından kurtarmayı ve geleceği tehdit eden bu alışkanlığa karşı muhafaza etmeye çalışmayı hedeflediklerini bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Narkotim Projesi" için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenlendi.

Ankara'da gerçekleştirilen törenin ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının barkovizyondan canlı izlenmesinin ardından konuşan İstanbul Valisi Şahin, uyuşturucunun sadece Türkiye için değil, tüm dünyanın en büyük sorunlarından biri olduğunu anlattı.

Şahin, "Bu yangın sadece ülkemizi değil, tüm dünyayı sarmış durumda. Bu yangını ne kadar erken söndürebilirsek, önce ailemize, sonra şehrimize, ülkemize ve insanlığa o kadar büyük iyilik yapmış olacağız" dedi.

Gençleri bağımlılıktan kurtarmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Öncelikli hedefimiz gençlerimizi bağımlılıktan, özellikle uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak, bu kötü yola, bugünün hastalığı olan ama asıl geleceğimizi tehdit eden bu alışkanlığa karşı muhafaza etmeye çalışmaktır. Bugün 50 araç, 50 motosiklet ve 8'i amir 188 personelimizle İstanbulumuz'da bu çalışmanın başlangıcını yapıyoruz. İnşallah sokakta daha çok mücadelemiz olacak. Kötü niyetli, bu işin ticaretini yapan, istikbalimizi tehdit eden suçlularla daha etkin mücadele yapılacak. Bunun yanında sadece polisiye tedbirler değil, sivil toplum kuruluşlarımız ve bu işe gönüllü olan herkesle sokak sokak, mahalle mahalle, aile aile bu işin çalışmasını yürüteceğiz. Ben, çalışma arkadaşlarımıza verimli, bereketli, kazasız belasız, başarılı çalışmalar diliyorum. Şimdiden gösterecekleri fedakarlık için kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve beraberindeki yetkililerin kurdele kesmesinin ardından "Narkotim Projesi"nde görev alan polisler, araçları ve motosikletleriyle çalışma bölgelerine hareket etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English