Son Dakika Haberler

Muhammet Demir atıyor, Gaziantepspor kazanıyor

Eklenme Tarihi: 18.03.2015 - 15:16

Kırmızı-siyahlılar, Demir'in gol attığı 7 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti Teknik direktör Buruk: "Muhammet Demir'in performansından memnunum, inşallah gollerine devam edecek"

GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, gol yollarının etkili ismi Muhammet Demir ile gülüyor.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, iç sahadaki Trabzonspor galibiyetinin ardından puanını 31'e çıkaran kırmızı-siyahlılar, puan cetvelinde 9. sırada bulunuyor. Trabzonspor maçı öncesi son 4 hafta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamayan Gaziantepspor, bordo-mavili ekip karşısında suskunluğunu Demir ve Chibuke'nin ayağından bulduğu gollerle bozdu. 

Kırmızı-siyahlıların ileri uçtaki en etkili ismi olan Demir'in ligde şimdiye kadar 9 golü bulunuyor. Gaziantepspor, Demir'in gol attığı 7 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 

Takımının galibiyetlerinde rol oynayan Demir, frikikteki yeteneğiyle de dikkat çekiyor. Gaziantepsporlu Demir, serbest vuruşta ligde şimdiye kadar 5 kez sevinç yaşayan Trabzonsporlu Mehmet Ekici'yi 2 golle takip ediyor. 

Demir, Balıkesirspor ve Trabzonspor maçlarında frikikten gol attı.

Gaziantepspor, geride kalan 24 haftada 23 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Ligde Torku Konyaspor'dan sonra en az gol atan 2. takım unvanına sahip kırmızı-siyahlı ekibin ileri uçtaki en etkili ismi ise Muhammet Demir oldu.

- "Daha iyi olacak"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçında elde edilen galibiyetle rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

Ligde ilk 6'yı hedeflediklerini vurgulayan Buruk, şöyle konuştu:

"Genç bir ekip olmamıza rağmen gün geçtikte tecrübe kazanıyoruz. Bundan sonraki haftalar bizim için daha iyi olacak. Bir süredir gol yollarında şansızlık yaşıyorduk ama Trabzonspor maçıyla suskunluğumuzu bozduk. Muhammet Demir'in performansından memnunum, inşallah gollerine devam edecek. Takımdaki herkes gol atmaya ve attırmaya yönelik çaba gösteriyor."

 

 


Kaynak: