Son Dakika Haberler

Modalife Ömürlük Memnuniyet Hedefler

Modalife Ömürlük Memnuniyet Hedefler
Modalife Ömürlük Memnuniyet Hedefler
Mobilyacılık sektöründe kısa zamanda lider olmayı başaran Modalife, bu başarısını kaliteyle ucuzluğu bir araya getirmesine borçludur. Yaklaşık 20 yıl öncesinde küçük bir atölye ile başlayan ve şimdi yüzün üzerinde mağaza ve iki fabrika ile devam eden Modalife, hem üretim hem dağıtım hem kurulum aşamasında müşterisinin her zaman yanında olmaya çalışmaktadır. Aracı firmasız, sürecin her aşamasında kendisi bulunan Modalife da hem bu sayede ürünlerinin kalitesinden emin olmakta hem de ürün malzemelerinin bütçesinden kısmadan ucuzluğu yakalayabilmektedir. Bu anlamda mobilya satan mağazalar içerisinde liderliği göğüslemesine de şaşmamak gerekir. Ürünlerini daha da hesaplı fiyatlara satmak için çeşitli kampanyalar da düzenleyen Modalife, bu kampanyalardan en çok düğün paketleriyle adından söz ettirmektedir. Bu paketin içinde yeni evli çiftlerin evlerine gerekecek bütün eşyaları barındıran Modalife, genç çiftlerin karşısına adeta düğün hediyesi kıvamında bir fırsatla çıkmaktadır. Yalnız özel kampanyalar de ne kalitenin varlığına ne de şık tasarımlara engel teşkil eder ve böylece çiftler aldıkları hesaplı mobilyaları kısa zamanda değiştirmek zorunda kalmadan, yıllarca gönüllerince o evi paylaşabilirler. 
 
Modalife, sahip olduğu kampanyaları ve indirimleri internet üzerinden de sürdürmeye karar vermiştir. Bunun sebebi ise her ne kadar ülkenin hemen her bölgesinde en az bir mağazayla tüm müşterilerine ulaşmaya çalışsa da bazı durumlarda yetersiz kalmasıdır. Sahip olduğu internet adresiyle artık her müşterisi için her an ulaşılabilir durumdadır. Ayrıca online hizmetler ile siz müşterilerimiz satın aldığınız bir ürünle ilgili sorun yaşadığınız takdirde, bu sorunla daha çabuk ilgilenmeyi de hedeflemektedir. Böylece örneğin, yemek odası takımıyla alakalı herhangi bir şikayetiniz olduğunda şirketimizin müşteri hizmetleri sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir ve sorununuzu çözecektir. Zaten tüm eşyalar için 2 yıl garanti olduğunu da hatırlatmak isteriz. Yalnız, son gelişmelerle var olan hakkınızı daha da rahat kullanmanız amaçlanmıştır.
 
Müşteri memnuniyeti konusunda her zaman en hassas tavrı takınmaya çalışan Modalife, bu tavrını yalnızca satış öncesinde göstermez. Müşterilerin en çok şikayetçi oldukları konulardan biri mobilyacıların satış gerçekleşene kadar onlara olabildiğince özen gösterdikten sonra satış sonrasında aynı özeni göstermemeleridir. İşte Modalife, bu yanlış tavrın farkında olarak rakiplerinden kendisini sıyırmakta ve satış sonrasında da müşterisiyle gerektiğinde ilgilenmeye devam etmektedir. Böylece örneğin aldığınız koltuk takımının taşınması konusunda sizi yalnız bırakmaz Modalife ve bunun için de ekstra bir ücret talep etmez ya da mobilyanızla ilgili hoşunuza gitmeyen bir detayda da daha önce de söylediğimiz gibi gerek internet ortamında gerekse de yüz yüze hoşnutsuzluğunuzu çözmek için azami özen gösterir çünkü Modalife farkındadır ki eğer bir işte başarılı olunmak isteniyorsa uzun vadeli bakılmalı ve bir anlık değil, bir ömürlük memnuniyet hedeflenmelidir.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English