Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Minikler, Beyşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Rafadan Tayfa” ile eğlendi

TRT Çocuk Kanalı’nın en çok izlenen çizgi film animasyonu Rafadan Tayfa, Beyşehir ilçesinde minik sevenleriyle buluştu.

Minikler, Beyşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Rafadan Tayfa” ile eğlendi
Beyşehirli minikler, Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen, renkli sahne şovları ve müzikal etkinlikler sunan Rafadan Tayfa gösterileriyle eğlenirken unutulmaz anlar yaşadı.

Türkiye’nin en çok izlenen çizgi film kahramanlarından Rafadan Tayfa, Beyşehirli çocukların karşısına çıktı. Mahalle yaşamı, dayanışma, dostluk, komedi ve eğlenceli halleriyle çocukların beğeniyle izlediği Rafadan Tayfa maskotları, sahnedeki gösterileriyle çocukları doyasıya eğlendirdi. Sevdikleri çizgi film karakterlerini karşılarında gören çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.
Eski mahalle oyunlarını, sosyalleşmeyi, sporu, paylaşımı, takım ruhu gibi değerleri çocuklara kazandırmayı amaçlayan, milli manevi değerlere sahip sıcak bir mahalleden esinlenilmiş çizgi karakter projesi olan “Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa” oyunu, Beyşehirli çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Rafadan Tayfa ekibinden Bülent Sakıncı, gösteri sonunda yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a Beyşehir Belediyesi olarak etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ederken, “Rafadan Tayfa içinde kötü karakter bulundurmadan, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak 1990’lı yıllarda geçen bir çizgi filmdir. Tüm bu başlıkları topladığımızda Rafadan Tayfa’nın başarısını aslında görebiliyoruz. Çünkü kötü karakterler ve şiddet barındırmaması bizim için çok kıymetli idi. Dolayısıyla da halkımızın çok ciddi bir teveccühüyle karşılaşıyoruz gittiğimiz her yerde; gerek müzikal olarak, gerek çizgi film, gerekse sinema filmimiz olarak çok ciddi, güzel tepkiler alıyoruz. Ve çalışmalarımıza da bu yönde devam ediyoruz. Beyşehir’de de güzel ve coşkulu bir katılım vardı.Bizim için her şeyden en önemlisi ise çocuklarımızın eğlenmesi, buradan bir şeyler, değerler alarak çıkması idi. Gözlerinde bu enerji ve ışıltıyı görmek bizim için de çok kıymetli, çok mutlu olduk. Biz oynadık, seyircilerimiz de bize katılarak izlediler. Onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.”ifadelerini kullandı.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English