Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Milletvekili Selman Özboyacı, Selçuklu Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı, daha güçlü bir Türkiye'nin gençlerin elinde yükseleceğine dikkat çekerek, ''Daha güçlü bir Türkiye için, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik için hep birlikte çalışmamız gerekiyor'' dedi.

Milletvekili Selman Özboyacı, Selçuklu Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ile İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Selçuklu Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'ün refakat ettiği ziyarette, Konya'da bakanlığın gençler için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Özboyacı, beraberindeki heyetle birlikte yapılan ziyaretin ardından, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda yeni yapılan antrenman salonlarındaki Halter, Okçuluk, Taekwondo ve Karate branşlarındaki sporcuların çalışmalarını izleyerek, onlarla sohbet etti.



GENÇLERİN BEKLENTİLERİNİN FARKINDAYIZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlerin her alanda donanımlı olması için büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Selman Özboyacı, ''Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Merkezleri, milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmaktır''dedi. Gençlerin beklentilerinin farkında olduğunu söyleyen Milletvekili Özboyacı, ''Bizlerin birlikte hareket ederek, gençlerin sorunlarını iyi analiz edebilmemiz gerekiyor. Konya'da gençlere yönelik ne kadar daha iyi çalışma yapabiliriz diye hep birlikte istişare edip değerlendireceğiz'' diye konuştu.


GENÇLİK MERKEZLERİ ÇOĞALIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Gençlik Merkezleri'nin gün geçtikçe daha iyi bir hale geldiğini söyleyen Özboyacı, şuan gençlerimize sunulan imkanların geçmişte hayal dahi edilemediğine dikkat çekti. Özboyacı, ''Bundan 10 yıl bakanlığımıza bağlı 1 adet gençlik merkezi bulunurken, bugün gelinen noktada Konya'da, tüm ilçeleriyle beraber 13 Gençlik Merkezi bulunuyor ve 5 merkezimizin de yapımı devam ediyor. Bu 5 merkezimizin de planlanan sürede faaliyete geçeceğine inanıyorum. Gençlik Merkezlerinin çoğalması hepimizin sorumluluğunu arttırıyor'' dedi. Gençlik Merkezlerindeki gençlik liderlerinin önemine dikkat çeken Özboyacı, ''Gençlik liderliği bir meslek değildir. Bu işin bir mesaisi de yoktur. Gençlikten sorumlu herkesin ortak amacı vatanına, milletine hayırlı işler üretecek ve ben bu ülkeye ne katabilirim diye düşünüp dertlenecek o gence ulaşmaktır. Gençlik lideri demek, gençlerle dertlenmek demektir. Gençlere ömrünü adamak demektir. İşte bakanlığımız bünyesinde de gençlere ömrünü adamış yüzlerce gençlik lideri kardeşlerimiz yer almaktadır'' şeklinde konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English