Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Milletin memleketine sahip çıkma meselesi"

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet ile birlikte Meram’ın 9 ayrı mahallesi ziyaret etti. 16 Nisan Halk Oylamasının önemine vurgu yapan Milletvekili Özdemir, “Evet çalışmasını herhangi bir iktidar mücadelesi olarak görmüyoruz. Milletin memleketine sahip çıkma işlemi, görevi olarak görüyoruz” dedi.

“Milletin memleketine sahip çıkma meselesi“
AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet ile birlikte Meram’ın Yeşildere, İkipınar, Kayadibi, Botsa, Evliyatekke, İlyasbaba, Gökyurt, Kumralı ve Kayadibi mahalleleri ziyaret etti. 

“MİLLETİN MEMLEKETİNE SAHİP ÇIKMA MESELESİ”

“Evet” çalışmasını milletvekilliği ya da belediye başkanlığı çalışması olarak görmediklerini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Evet çalışmasını herhangi bir iktidar mücadelesi olarak görmüyoruz. Milletin memleketine sahip çıkma işlemi, görevi olarak görüyoruz. Bu millet, memleketi ne zaman dara düşse sahip çıktı mı? Çıktı. Canını verdi mi? Verdi. Bu millet, vatan için her zaman canını da verdi, malını da... 16 Nisan’da da ‘Evet’e sahip çıkacağına gönülden inanıyorum” dedi. Referandumun önemini anlatan Özdemir, şunları kaydetti:

“Bundan sonra ihtilaller olmasın, istikrar devam etsin, hükümetler ikide bir kurulup yıkılmasın, iktidar ortakları arasında anlaşmazlıklar olmasın, cumhurbaşkanı ile başbakan arasında farklı düşünceler olmasın, biri ülkeyi bir tarafa öbürü de öbür tarafa götürmesin diye bu seçimde güçlü bir ‘Evet’ vermemiz gerekiyor.” 



“TÜRKİYE’NİN YENİDEN DOĞUŞUNA ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

Hep birlikte Türkiye’nin yeniden doğuşuna ve güçlenişine şahitlik ettiğimize dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise “Devletimizin ve milletimizin bekası için hep birlikte tüm dünyaya güçlü bir ‘Evet’ mesajı vermemiz gerekiyor. 16 Nisan’da vereceğiniz destek, var olmamız için vereceğiniz en büyük destek olacaktır. Ülke olarak güçlenerek büyümeye devam ediyoruz. 2023 hedeflerimiz arasında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek var. Bu hedefimizi gerçekleştirmek, çocuklarımızın iş sahibi, eğitim sahibi olması, hak ve özgürlüklerimiz için, 15 yıllık dönemdeki kazanımlarımızı kaybetmemek adına sizlerden güçlü bir destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Toru, ziyaret edilen mahallelerde belediye olarak yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında da bilgi verdi. 



“GELECEĞİMİZİ İLGİLENDİREN BİR SEÇİM”

16 Nisan’da yapılacak referandumun bu zamana kadar yapılan en kritik halk oylamalarından biri olacağına dikkat çeken AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür de, “Bu seçim sizleri ilgilendirdiği kadar çocuklarınızı, torunlarınızı ve gelecek nesillerimizi de ilgilendiren; daha müreffeh, daha yaşanılabilir bir ülke olması noktasında bir halk oylaması. Bu noktada sizlerin gereken desteği vereceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu. 



AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet, seçim gezileri esnasında 2 ayrı düğüne de katılarak ailelerin mutluluklarını paylaştı. 



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English