Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

MHP'li Sancaklı'dan Genel Kurulda teşekkür

MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı, eşinin ateşli silahla yaralanmasının ardından kendisine destek olan herkese teşekkür etti ve eşi için dua istedi Başbakan Yıldırım, TBMM Genel Kurulunda Sancaklı'nın yanına giderek "geçmiş olsun" dileğini iletti

Anadolu Ajansı haberine göre;
TBMM (AA) - MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, eşi Hülya Sancaklı'nın ateşli silahla yaralanması sonrası ilk kez geldiği TBMM Genel Kurulunda, bu olayın ardından kendisine destek olan herkese teşekkür etti ve eşi için dua istedi.

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, anayasa değişikliği teklifinin son maddesinin Meclis Genel Kurulundaki görüşmelerinde, Milletvekili Sancaklı'yı yeniden aralarında gördükleri için mutlu olduklarını belirterek tedavisi süren Hülya Sancaklı için acil şifa temennisinde bulundu.

Bahçekapılı, istemesi halinde Sancaklı'ya söz vereceğini söyledi. Bunun üzerine kürsüye çıkan Sancaklı, "Bu gece Meclis tatile giriyor, gelip hepinize teşekkür etmek istedim. Yaşadığım olaydan sonra bütün parti grupları, hangi görüşe sahip olursa olsun, hangi etnik kimliğe, dine sahip olursa olsun binlerce telefon aldım. Büyük bölümüne cevap veremedim. Sizler bu dönemde bana destek oldunuz, hepinize teşekkür etmek istedim." diye konuştu.

- "Hülya Hanım'ın durumu stabil devam ediyor"

Sancaklı, bu olayın kendisine çok ağır geldiğini dile getirdi.

Milletvekili Sancaklı, eşinin yaralanmasının ardından yaşadıklarına ilişkin şu bilgileri verdi:

"Allah hiç kimseye vermesin. 6 gün geçti, 7'nci güne geldi. Buraya kadar gelmesi mucizeydi. Allah'tan ikinci bir mucizeyi bekliyoruz, dua ediyoruz, hepinizin de dua etmenizi istiyorum. Başka bir çaremiz kalmadı ama burada ne gördüm; bu olayı yaşadığımda büyük milletin feraseti, şerefi, haysiyeti, insanlığı da yerinde duruyor. Kan anonsu yapıldığında 20 binin üzerinde insan yarım saatte hastaneye koşup kan vermek için sıraya girdi. Bunların hiçbirine 'Hangi partiye oy veriyorsun?', 'Hangi dini, etnik gruptansın?' diye sorulmadı. 5 dakika içinde bütün kan stokları doldu. Allah bir mucize yarattı, olaydan 15 dakika sonra bütün doktorlar oradaydı.

Kan stokları dolduktan sonra insanlar geri döndüler ama 30 yaşlarında bir Anadolu çocuğu ağlayarak benimle görüşmek istedi. Tanımıyorum, büyük ihtimalle o da beni ilk kez gördü. 'Bekleme, kan ihtiyacı kalmadı' dedim. O da belki bir organa ihtiyaç varsa vermeye hazır olduğunu söyledi. Bin yıldır kardeş olarak yaşadığımız ülkede neden bu noktaya geldik, hepimiz düşünelim. Hülya Hanım'ın durumu stabil devam ediyor."

Bahçekapılı da bütün dualarının Sancaklı ailesiyle olduğunu ifade etti.

- Başbakan'dan geçmiş olsun dileği

Konuşmasının ardından Başbakan Binali Yıldırım da Sancaklı'nın yanına gitti ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Yıldırım, yerine geçerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaştı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti'li milletvekilleri de Sancaklı'nın yanına giderek "geçmiş olsun" temennilerinde bulundu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English