Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

MHP ilçe başkanlarından Murat Çiçek'e destek

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Teşkilatında yaklaşan kongre öncesi merkez ilçe başkanlarından Murat Çiçek'e destek geldi.

MHP ilçe başkanlarından Murat Çiçek’e destek
Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci devam ediyor. Pazar günü gerçekleştirilecek Konya İl Kongresi öncesinde merkez ilçe teşkilat başkanlarından mevcut il başkanı Murat Çiçek'e destek geldi. Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, Karatay İlçe Başkanı Halil Açıl ve Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan sosyal medya hesaplarından Başkan Çiçek'e destek mesajları yayınladı.

Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meram İlçe Teşkilatı ve il delegelerinin Murat Çiçek'e destek vereceğini belirtti. Ay "MHP Genel Merkezimizin almış olduğu kararla 21 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan MHP Konya il Kongremizde teşkilat ve yan kuruluşlarımızı himaye altına almak için organize olan bir grubun olduğu aşikardır. Bu grup sözde aday çıkartarak MHP Genel Merkezimize karşı açmış oldukları savaşı sürdürme gayretindedirler. Bilinsin ki halis niyetlerle ortaya çıkan ülküdaşlarımız bir yana bir aday etrafında toparlanıp yıllar sonra hadsizce ortaya çıkanlar, 21 Mayıs'ta sandığa gömülecektir. MHP Meram İlçe Teşkilatımız ve il delegelerimiz Konya İl Başkanımız Murat Çiçek'e destek olacak, kirli ittifak içinde olanların dergah, cemaat, efendi bağlantılarının önüne geçecek, satanlardan, atanlardan olmayacak, kongreye damgasını vuracaktır" dedi. 

Karatay İlçe Başkanı Halil Açıl ise il başkanı Murat Çiçek'in yanında olmaktan büyük gurur ve onur duyduğunu belirtti. Açıl "Bu kutlu davada lider-doktrin-teşkilat formülü dahilinde Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve kendisiyle 3 yılı aşkın bir süredir görev yaptığım ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım, iyi günümde, sıkıntılı günümde yardımını her zaman yanımda bulduğum kıymetli MHP Konya İl Başkanım Sayın Murat Çiçek'in yanında olmaktan büyük gurur ve onur duydum. Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulumla beraber olmak üzere 21 Mayıs 2017 günü yapılacak olan il kongremizde İl Başkanım Sayın Murat Çiçek'in yanında yer alacağımızı bildiririz. Şimdiden camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedii. 

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan da Selçuklu teşkilatının Başkan Murat Çiçek'e destek vereceğini açıkladı. Çipan "21 Mayıs 2017 pazar günü bitti, bitiyor, bitecek denen Milliyetçi Hareket 41 ilden dosta güven düşmana korku tazeleyecek. Selçuklu İlçe Teşkilatı liderinin emrinde ve elbette İl Başkanımız Sayın Murat Çiçek Beyin yanındadır" dedi.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English