Son Dakika Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyespor şanssızlığını kırmak istiyor

Eklenme Tarihi: 28.11.2016 - 13:40

Genel menajer Aydın: "Avrupa'da şimdiye kadar iyi sonuçlar alamadık. Famila Schio maçıyla bu şanssızlığımız kırıp artık kazanmak istiyoruz"



MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Genel Menajeri Melahat Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar iyi sonuçlar alamadıklarını belirterek, "Famila Schio maçıyla bu şanssızlığımız kırıp artık kazanmak istiyoruz." dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana ASKİ karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Ligde ilk 5 haftada 3 galibiyet 2 de mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatan Aydın, "Adana ASKİ maçına iyi başlayamadık. Hücumlardan elimiz boş döndük. İlk 2 periyotun ardından oyuncularımız toparlandı ve art arda sayılar bulduk. 3. periyotu önde bitirdik ama maç yine de uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında oyuncumuz Tiffany Hayes, darbe aldı ve sonrasında 5 faulle oyun dışı kaldı. Hücumlardan da elimizin boş dönünce maçı kaybettik. Kaybettiğimiz için üzgünüz." diye konuştu.

Ligdeki mağlubiyeti unutup Avrupa'ya odaklandıklarını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 4. maçımızda İtalya'nın Famila Schio takımıyla karşılaşacağız. Avrupa'da şimdiye kadar iyi sonuçlar alamadık. Famila Schio maçıyla bu şanssızlığımız kırıp artık kazanmak istiyoruz. Aslında Avrupa maçlarında iyi mücadele ediyoruz ancak bir türlü galip gelemedik. Bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. İkinci mağlubiyetlerini yaşatmak istiyoruz. Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladık. Oyuncularımız bu maçı kazanmak için her şeyi yapacak."


Kaynak: