Mersin Büyükşehir Belediyespor Polonya deplasmanında

Eklenme Tarihi: 13.12.2016 - 12:08

Mersin temsilcisi, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde yarın Polonya'nın Wisla Can-Pack ekibine konuk olacak Genel menajer Aydın: "Oyuncularımız bu karşılaşmayı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklar"



MERSİN (AA) - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Polonya'nın Wisla Can-Pack takımına konuk olacak Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, maça iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde geride kalan 7. haftada Fenerbahçe'yi yenerek iyi bir hava yakaladıklarını belirtti.

Ligde iyi bir durumda olduklarını ifade eden Aydın, "Burada oynadığımız maçlarda, 7 haftada 4 galibiyet, 3 de mağlubiyet aldık. En son Fenerbahçe'yi sahamızda kendi seyircimiz önünde mağlup etmeyi başardık. Bu sezon yine en az play-off oynamak istiyoruz. Tabii ligle birlikte aynı zamanda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde de mücadele ediyoruz. Orada da çok güzel maçlar çıkardık ancak bir türlü galip gelemedik." diye konuştu.

Aydın, Wisla Can-Pack maçıyla ilgili olarak da, "Bu maça iyi bir şekilde hazırlandık. Oyuncularımız bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklar. FIBA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetimizi Wisla Can-Pack karşısında almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Kaynak: