Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı

Meram Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların yüzünü yine güldürdü. Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere, eğitim gören çocukları için kırtasiye yardımında bulundu. Belediye olarak her şart ve koşulda, eğitim ve eğitim gören çocukların yanında olduklarını kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, her zaman eğitime verilen destek ‘gelecek için yapılan en büyük yatırımdır’ anlayışıyla hareket ettiklerini kaydetti.

Meram Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı
Meram Belediyesi, sosyal yardımlarından yararlanan aileleri ve çocuklarını bu eğitim öğretim yılının başlangıcında da unutmadı.

Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yılda  ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu.

Sosyal yardımlardan yararlanan aileler ayırt edilmeksizin, eğitim gören çocuklarının kırtasiye ihtiyaçları baştan sona karşılandı. 

Çantadan deftere, kalemden silgiye bütün kırtasiye gereksinimleri karşılanan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, ailelerde verdiği bu destekten dolayı Meram Belediyesi’ne ve Başkan Fatma Toru’ya teşekkürlerini ilettiler.  

‘HER ÇOCUĞUMUZUN EN İYİ ŞARTLARDA EĞİTİM ALMASINI ARZULUYORUZ’

Belediye olarak her fırsatta eğitime ve eğitim gören çocuklara destek verdiklerini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, hedeflerinin her çocuğun en iyi eğitimi alma yolunda destek olmayı amaçladıklarını kaydetti. “Yeni nesile ne kadar rahat ve kaliteli bir eğitim imkanı sağlarsak geleceğimiz de o denli güzel ve aydınlık olacaktır” diye konuşan Başkan Toru, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hem çocuklara, hem velilere hem de bütün Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi. Başkan Toru konuşmasını şöyle sürdürdü; “Çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran ve pergel misali merkezleri bu ülke ve bu medeniyet olmak kaydıyla tüm dünyayı en yakından tanıyan insanlar olarak yetişmelerini ümit ediyor, yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, tüm eğitim çevresine hayırlar ve başarılar getirmesini diliyorum"

‘İYİ EĞİTİM, GELECEK ADINA YAPILAN EN ÖNEMLİ YATIRIMDIR’  

Eğitim meselesinin, tüm ülkenin el birliği ile desteklemesi gereken ‘En önemli ve milli bir dava’ olduğunu kaydeden Başkan Toru, “Eğitimle ilgili her konuda sorumluluk alma gayretinde olan bir belediyeyiz. Bu noktada hemen hemen her alanda desteklerimizle çocuklarımızın ve eğitim camiamızın yanındayız. Okullara ve çocuklarımıza yaptığımız yatırımlarla bunu bugüne kadar ortaya koyduk, koymaya da devam ediyoruz. Meram Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan bu yardımlarla dar gelirli ailelerin yükünü hafifletmeyi arzu ettik. Çantasından defterine, kalemine kadar kırtasiye malzemeleri ile çocuklarımızı sevindirdik. Onlar bu ülkenin geleceği. Dolayısıyla yaptığımız yatırım sadece bugünün çocuklarını ve onların ailelerini sevindirmenin yanında Türkiye’nin geleceğine yapılmış bir yatırımdır. Biz eğitime verdiğimiz her desteği bugüne kadar bu anlayışla yaptık. Bundan sonra da bu desteğimiz artarak devam edecektir” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English