Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mehmet Babaoğlu uyardı: Başka senaryolar devreye girdi

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Türkiye üzerine oynanan oyunların dün olduğu gibi bugün de devam ettiğini belirterek, “Türkiye üzerine iki yönlü bir oyun oynanıyor. Süregelen farklı oyunlar vardı şimdi senaryo FETÖ hain örgütünün 15 Temmuz’da başarısız olduktan sonra tekrar başka senaryoları devreye girdi” dedi.

Mehmet Babaoğlu uyardı: Başka senaryolar devreye girdi
AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Babaoğlu, yaptığı konuşmada, partililerin bayramını kutladı.

Konuşmasında, yerel konuların yanısıra ülke gündemine ilişkin konulara da değinen Babaoğlu, Türkiye üzerinde son dönemde oynanan oyunlara dikkat çekti.

Yeni senaryonun biri dış, diğeri iç olmak üzere iki ayağı olduğunu vurgulayan Babaoğlu, “Bune gene kaba hatlarıyla kategorize ettiğimizde, iç ayağı CHP, Kılıçdaroğlu öncülüğünde, onun arkasına saklanan, bu Türkiye’yi karıştırmak, kaosa sokmak isteyen ve adına ‘adalet yürüyüşü’ diye Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sırlarını ifşa eden, kim olursa olsun bir şekilde mahkemelerin verdiği karar kabul edilmesi gerekir, doğru mu, adaletse, adalete güven olması gerekiyor.”dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bu kadar faaliyet göstermeyen, birkaç kınama ve İstanbul Yenikapı’daki mitinge katılma dışında başka bir iş yapmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştiren ve 69 yaşında 450 kilometrelik yolu ‘yürüyeceğim’ dediğini hatırlatan Babaoğlu, “MİT tırları davasında Türkiye Cumhuriyeti’nin sırlarını ifşa etmekten suçlanan ve bu manada ceza alan bir eski gazeteci, milletvekili var. Peki, Türkiye’de şu ana kadar kadar bu 450 kilometrelik yürüyüşü yapacak kadar Türkiye’nin aleyhine olay gelişmedi mi,ama amaç ne? Amaç, Türkiye’yi karıştırabilmenin yollarını aramak.”diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise ülkenin bölünmeye çalışıldığı gibi yerelde de bazı güçlerin böyle bir çalışmanın içerisinde olduğuna dikkat çekti.

Beyşehir özeline gelinip  son üç yılda yapılan hizmetlere dönülüp bakıldığında, Konya-Beyşehir  ve Gembos yollarının, yeni devlet hastanesinin, adliye ve emniyet binalarının ve daha pekçok şeyin konuşulurken, artık bunların hiçbirisinin konuşulmadığını anlatan Özaltun, “Şu anda bunların hiçbirini söyleyemiyorlar. Ama şimdi diyorlar ki, Beyşehir-Konya yolu bitmek üzere ya, bizim yolumuz filanca yerin yoluna göre daha virajlı demeye başladı muhalefet. Yani dolayısıyla her bir şekilde yapılan hizmetleri kötüleyecek çeşitli enstantaneler buluyorlar ve özellikle şunun altını çizmek istiyorum;  biz belediye başkanlığı seçimlerinde olsun, gerek diğer seçimlerde olsun  hep şunu söyledik;  ‘güçlü olacağız, güçlü olacağız’ dedik…  Buradaki üçlü saç ayağından bir tanesi yerelde  belediye başkanı,  Konya’da büyükşehir belediye başkanı ve genelde de  işte AK Parti hükümetimiz.  Dolayısılyla Beyşehir’de ne yapıldıysa yapıldı,  adını ister Konya Beyşehir yolu koyun, ister  kültür merkezi koyun; AK Parti yapıyor,  biz yapıyoruz,  dolayısıyla bu işte  en çok   bize fırsat tanıyan, başkomutanımız  cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Allah ondan razı olsun,  Allah’ım sağlığını bozmasın,  Allah’ım ona güç kuvvet versin inşallah. Dolayısıyla bizi  bize düşürmek isteyenler Beyşehir’de;  ‘onu vekil yaptırttı, onu ilçe başkanı yaptırttı,  bunu ilçe belediye başkanı yaptırttı’ demeye başladılar,  hayır belediye başkanıyla, ilçe başkanıyla,  milletvekiliyle onu biz yaptırdık,  dolayısıyla sokakta bizi  bölmek isteyen  içimizdeki arkadaşlar o dışarıdakilere fırsat verirse,  bunlar amaçlarına ulaşmış olacaklar.  İnşallah onların, o hainlerin,  o şer odaklarının  bizleri bölmesine  parçalamasına  15 Temmuz’da olduğu gibi, gezi olaylarında olduğu gibi  bu milletimiz  fırsat vermeyecek.  Biz şunu söylüyoruz;  bu dönem gerçekten  birlikte olunursa  ne kadar çok iş yapılabileceğinin örneğini  hep birlikte gösterdik”diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, konuşmasında, partililerin bayramını tebrik ederek, önümüzdeki günlerde teşkilatlarda yaşanacak yenilenme ve yeniden yapılanma sürecine değindi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Babaoğlu, Belediye Başkanı Özaltun ve ilçe Başkanı Şenol partililerle bayramlaştı.

Babaoğlu ve Belediye Başkanı Özaltun, bayramlaşma programının ardından yaklaşık 7 ay önce PKK’lı teröristlerin Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından gerçekleştirdiği bombalı saldırıda şehit düşen Hüyüklü şehit polis memuru Oğuzhan Duyar için Göçeri Mahallesi’nde verilen şehit yemeğine katıldı. Babaoğlu ve Özaltun, burada  şehit  ailesinin bayramını tebrik ederken, yemeğin ardından ise çiçeklerle bezenen kabri başına giderek şehit polis için hep birlikte dua etti. 

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ve Hüyük’teki  programlarının ardından Beyşehir’e bağlı Karahisar Mahallesi ile Seydişehir ilçesine bağlı Tepecik Mahallelerinde düzenlenen piknik ve yayla şenlikleri programlarında mahalle sakinleriyle biraraya gelerek, vatandaşlara “hayırlı bayramlar” dileğinde bulundu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English