Son Dakika Haberler

"Marsilya maçında tarih yazmak istiyoruz"

Eklenme Tarihi: 20.11.2017 - 10:26 , Son Güncellenme: 20.11.2017- 10:33

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar "Marsilya maçında taraftarımız önünde tarih yazmak istiyoruz" dedi.

“Marsilya maçında tarih yazmak istiyoruz“
Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynanan Antalyaspor maçı ile perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde O. Marsilya ile yapılacak karşılaşmayı değerlendirdi.

"SAHADA NE YAPTIĞINI BİLEN BİR ATİKER KONYASPOR VARDI"

Aylar sonra bir Süper Lig karşılaşmasında taraftarla buluştuklarını belirten Baydar  "Günlerden Cumartesi ve maç saatinin 16:30 olduğu göz önüne alındığında her şeye rağmen tribünleri doldurarak karşılaşmayı takip eden Konyaspor sevdalılarına yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Onlara bu karşılaşmada üç puan armağan edebilmeyi çok isterdik ancak baştan sona üstünlüğümüz ile geçen müsabakada ikinci golü bulmada yeterince başarılı olamadık ve maç 1-1 berabere tamamlandı. Ancak sahada ne yaptığını bilen, oyuna hükmeden, istediği gibi yönlendiren bir Atiker Konyaspor vardı" dedi. 

"OYNANAN FUTBOL BİZİ ÜMİTLENDİRDİ"

Tribünlerde ve ekranları başında bu karşılaşmayı izleyenlerin tamamının Konyaspor’un ezici üstünlüğüne şahit olduğunu belirten Baydar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

"Her ne kadar bu realite sonuca direkt etki etmese bile, oynanan futbol gelecek adına bizi ümitlendirmiştir. Teknik direktörümüz sayın Mehmet Özdilek’in takım üzerindeki etkisi belirgin bir şekilde ortaya çıkmaya başlamıştır. Futbolcularımızın performansının giderek yükselmesi hepimizi memnun etmektedir. Ortaya koydukları mücadelenin karşılığını en kısa sürede alacaklarından, bizi ve camiamızı mutlu edeceklerinden şüphemiz bulunmamaktadır" 

TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE TARİH YAZMAK İSTİYORUZ

Atiker Konyaspor'un önünde yoğun bir maç trafiğinin olduğunu ifade eden Baydar "UEFA, Süper Lig ve Türkiye Kupası karşılaşmalarını peş peşe oynayacağız. Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde kaderimizi belirleyecek önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada itici gücümüz her zamanki gibi taraftarımız olacak. Marsilya’yı yenerek hem ülke puanına katkı sağlamayı hem de Konya’mızla birlikte milletimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz. Fransa’da oynadığımız ilk karşılaşmada önemli pozisyonlara girmiş ancak değerlendirememiştik. Şimdi seyircimizin önünde yine tarih yazmak istiyoruz" dedi.


 

Kaynak: