Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Beyazıt: "CHP komisyonu milletvekillerinin Milli Savunma Komisyonunu çağırmakla ilgili böyle bir şov yapmasını orada en yakını şehit olmuş olan bir milletvekili olarak konuşarak değerlendiriyorum, buralardan siyaset yapmak, buraları böyle bir malzeme yapmak doğru değildir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
TOKAT (AA) - TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, CHP'li milletvekillerinin, Manisa'daki askerlerin gıda zehirlenmesi iddialarını görüşmek üzere TBMM Milli Savunma Komisyonunu toplantıya çağırmasına ilişkin, "CHP komisyonu milletvekillerinin Milli Savunma Komisyonunu çağırmakla ilgili böyle bir şov yapmasını orada en yakını şehit olmuş olan bir milletvekili olarak konuşarak değerlendiriyorum, buralardan siyaset yapmak, buraları böyle bir malzeme yapmak doğru değildir." dedi.

CHP'li milletvekillerinin çağrısından dolayı AK Parti Tokat İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Beyazıt, milletvekillerinin toplantı talebini yanıtladı.

Manisa 1'inci Er Eğitim Tugayında bazı hadiselerin yaşandığını belirten Beyazıt, "AK Parti Grup Başkanvekilleri, özellikle CHP Grup Başkanvekili ve diğer grup başkanvekilleriyle görüşmek suretiyle Milli Savunma Bakanı'nın TBMM'de bilgi vermesini kararlaştırdılar. Pazar günü Milli Savunma Bakanımız Manisa'dan gelerek TBMM'ye bilgi verdi, açıklamalarda bulundu, konuyu anlattı." diye konuştu.

Kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi ile ilgili olarak adli, idari ve sağlık konularıyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden Beyazıt, şöyle devam etti:

"CHP komisyonu milletvekillerinin Milli Savunma Komisyonunu çağırmakla ilgili böyle bir şov yapmasını orada en yakını şehit olmuş olan bir milletvekili olarak konuşarak değerlendiriyorum, buralardan siyaset yapmak, buraları böyle bir malzeme yapmak doğru değildir. Bunları hiç uygun görmüyorum. Çünkü olay duyulur duyulmaz Milli Savunma Bakanımız zaten oraya intikal etmiş, Kara Kuvvetleri Komutanımız olaya intikal etmiş hemen ertesi gün Milli Savunma Bakanımız Mecliste açıklamalarda bulunmuş. Herhalde onlar o gün açıklamaları takip etmediler veya genel kurula gelmediler. Dolayısıyla onları takip etselerdi bunları göreceklerdi."

Beyazıt, kışladaki herhangi bir kişinin dahi burnunun kanamasını arzu etmediklerini de vurguladı.

Son yaşanan gıda zehirlenmesi şüphesinin hemen öncesinde firma ilgili fesih kararı alındığına dikkati çeken Beyazıt, "Bu yemek firmasıyla ilgili fesih kararı alınmış, sözleşmenin iptal kararı kendilerine bildirilmiş. Bu olaydan sonrasında da bu olayın takibi yapılmak suretiyle bu olay ayrıştırılıyor. Son olaydan sonra herhangi bir zaiyatımız söz konusu değil. Bu anlamda hastanede kalan önemli bir problemi olan askerimiz elhamdulillah yok. İnşallah hiç bir yerde hiçbir şekilde olmaz." diye konuştu.

Sağlık Bakanlığının alınan tahlillerle ilgili çalışmaları olduğunu aktaran Beyazıt, çalışmaların idari ve adli olarak devam ettiğini sözlerine ekledi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English