Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 04.09.2018 - 01:00

Bursaspor'un kaptanı Ertuğrul Ersoy: "İyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendirmekte problemimiz var. Dört haftadır yakından takip edenler bilirler benim kendi bakış açımla bugün 2 puan kaybımız vardı" Bursasporlu orta saha oyuncusu Furkan Soyalp: "Bugün böyle bir sonuç oldu, bu yüzden üzgünüz. O yüzden daha çok çalışacağız. Milli takım arasını iyi değerlendireceğiz ve bundan sonraki süreçte artık galibiyet serisine başlamak istiyoruz"

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la kendi evinde 1-1 berabere kalan Bursaspor'un kaptanı ve defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy, Bursaspor'un kaptanı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Ersoy, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmayı Bursaspor'un oynaması gerektiği gibi oynadıklarını belirterek, "İyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendirmekte problemimiz var. Dört haftadır yakından takip edenler bilirler benim kendi bakış açımla bugün 2 puan kaybımız vardı. Aynı Fenerbahçe, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi." diye konuştu.

Maçta taraftarın desteğini kaybetmemenin önemini vurgulayan Ersoy, şöyle konuştu:

"Amacımız taraftarların bizleri keyifle seyretmesini sağlamaktı. İnsanlar buraya para verip maça geliyorlar ve gönül verdikleri takımdan bir şeyler bekliyorlar. Bizim de bu dönemde hocamızla birlikte bir çıkış yakalayıp bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Beraberliğe sevinen bir takım değiliz. Keyifli olan sadece insanları tatmin etmesidir."

Ersoy, milli takım arasını iyi değerlendirmek istediklerini anlatarak, Sivas deplasmanında ilk galibiyetlerini alıp hak ettikleri yerlere gelmek istediklerini dile getirdi.

Stoperdeki partneri Chedjou hakkında da konuşan Ersoy, "Onun kalitesine söylenecek söz yok. Bir yıl bizde kiralık. Bu maçta değil yıl boyunca bize çok katkılar sağlayacaktır. Birlikte uyumdan bahsedecek olursak benim şöyle bir oyun karakterim var, her kim olursa olsun benden daha genç oyuncu ya da tecrübeli olabilir. Benden performans olarak da üstün olabilir. Chedjou dan söz etmek gerekirse bana tecrübesi ile yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı.

- "Biz daha çok pozisyona girdik ve yenmeyi hak ediyorduk"

Bursasporlu orta saha oyuncusu Furkan Soyalp ise karşılaşmada taraftar desteğinin kendileri için çok etkileyici olduğuna vurgu yaptı.

Maçın sadece sahadaki bir mücadele olmadığına değinen Soyalp, şunları söyledi:

"Umarım bundan sonraki bölümde de yine tek vücut oluruz ve artık bir 3 puanla tanışıp öz güvenimizi üst seviyelere çekeriz. Bugün biz daha çok pozisyona girdik ve yenmeyi hak ediyorduk. Bugün böyle bir sonuç oldu, bu yüzden üzgünüz. O yüzden daha çok çalışacağız. Milli takım arasını iyi değerlendireceğiz ve bundan sonraki süreçte artık galibiyet serisine başlamak istiyoruz."

Bir gazetecinin "Babel'in golünün ofsayt olduğu" yönündeki değerlendirmeyi anımsatması üzerine Soyalp, "Evet içeride öyle bir şey söylendi ama açıkçası şu an sonucu değiştirme şansımız olmadığı için önümüzdeki maçlara bakmayı düşünüyoruz. Cüneyt hoca Türkiye için çok önemli bir isim. Onu eleştirmek bize düşmez diye düşünüyorum." dedi.




Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”