Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 21.05.2018 - 00:45

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: "Erzurumspor'u layık olduğu yere taşıdık. Bunun mutluluğunu yaşıyorum" Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sözeri: "Çok dramatik bir son oldu"



BURSA (AA) - Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Gazişehir Gaziantep'e penaltı atışları sonucu 5-4 üstünlük sağlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, ''Erzurumspor'u layık olduğu yere taşıdık. Bunun mutluluğunu yaşıyorum.'' dedi.

Altıparmak, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan, normal süresi ve uzatma bölümü golsüz biten, seri penaltı atışları sonrası 5-4 kazandıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında sezonun finalini yaptıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için çok inandıklarını belirten Altıparmak, ''Karşılaşmada iki penaltı kaçırdık, o anda bile inancımızı kaybetmedik. Allah'ıma şükürler olsun. Erzurumspor'u layık olduğu yere taşıdık. Bunun mutluluğunu yaşıyorum.'' diye konuştu.

Bugüne birlik ve beraberlikle geldiklerini anlatan Altıparmak, ''Öncelikle oyuncularım çok istedi. Analarının ak sütü gibi helal olsun. Bunun dışında belediye başkanımız, kulüp başkanımız ve yöneticilerimiz çok destek verdiler. Bu iş birlik ve beraberlik işi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.


- Sözeri: "Çok yaklaşmıştık"



Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise finalde şanssız bir şekilde penaltı atışları sonucu yenildiklerini söyledi.

''Dramatik bir son oldu.'' diyen Sözeri, şunları kaydetti:

''Süper Lig bileti iki defa elimize kadar geldi. Penaltılardan bir tanesini atsak bitecekti. Dönüşünde Erzurumspor kazandı. Yapacak fazla bir şey yok. Oyunun içinde iki sakatlık yaşadık, bu da hamlelerimizi etkiledi. Sonuçta penaltılara kaldı. Çok da yaklaşmıştık. Kupayı Gaziantep'e getirmek için çok uğraştık. Çok dramatik bir son oldu. Erzurumspor'u tebrik etmek lazım.''


Kaynak: