Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 10.04.2018 - 22:30

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Bulak: "Kenar toplarda çizgi savunma yaptıkları için Denizlispor'un hem çapraz hem dikine toplarda zaafları olduğunu biliyorduk. Kenara doğru oynadığımızda etkili olduk" Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan: "Oyun aslında kontrolümüz altındaydı ama iki tane basit hata yaptık. Dolayısıyla maçı kaybettik"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Denizlispor'u sahasında 2-1 yenen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, "Kenar toplarda çizgi savunma yaptıkları için Denizlispor'un hem çapraz hem dikine toplarda zaafları olduğunu biliyorduk. Kenara doğru oynadığımızda etkili olduk." dedi.

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın hakemi Bülent Birincioğlu'nun çok iyi yerlerde düdük çalarak inanılmaz bir maç yönettiğini söyledi.

Antrenmanda çalıştıkları bütün işleri sahada sergilediklerini belirten Bulak, "Kenar toplarda çizgi savunma yaptıkları için Denizlispor'un hem çapraz hem dikine toplarda zaafları olduğunu biliyorduk. Kenara doğru oynadığımızda etkili olduk. Önemli pozisyonlar yakaladık. 2-0 öne geçtik ama 2-1 oldu ve biraz panikledik." diye konuştu.

Bulak, ikinci yarıda dominant oynadıklarını ve pas yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Rakibin kontratağına yakın oynadığımız için onları frikik, duran ve hareketsiz toplarda pozisyona zorladık. Orada etkili oldular. Sonuç olarak 45 puanımız var. Önümüzdeki 4 hafta ne gösterir bilemeyiz. Şimdi deplasmanımız var. Bu arada kazanıp birer birer bu macerada kendimize yol bulabilir miyiz buna bakıyoruz. Çocukları bir kez daha tebrik ediyorum. Özellikle Abdulkadir 6 hafta sonra döndü ve iyi oynadı."



- Denizlispor cephesi



Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan da daha az hata yaparak oynamaları gerektiğini söyledi.

Bu karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Cihan, "Oyun aslında kontrolümüz altındaydı ama iki tane basit hata yaptık. Dolayısıyla maçı kaybettik. Az sayıda maç kalan bu dönemde az hata yapmak daha dikkatli olmak gerekiyor. Maçı kaybettik ama hala daha şansımız, ümidimiz ve heyecanımız var. Dolayısıyla gelecekteki maçlara daha az hatayla hazırlanmak, daha az hata yapmak gerekiyor. Takımımızı bu ligde bırakmak için çaba göstereceğiz." şeklinde konuştu.


Kaynak: